Dzień dobry od miesiąca pulsuje mi w plecach na wysokości łopatki byłam...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Problem z chwytem palcami, wypadanie małych przedmiotów, co to może być? (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/problem-z-chwytem-palcami-wypadanie-malych-przedmiotow-co-to-moze-byc/watek/1361733/1.html#p1361733https://www.forumneurologiczne.pl/forum/problem-z-chwytem-palcami-wypadanie-malych-przedmiotow-co-to-moze-byc/watek/1361733/1.html Problem z chwytem palcami, wypadanie małych przedmiotów, co to może być? Gość
Cześć
Od pewnego czasu mam problem z chwytem kciukiem i palcem wskazującym(prawa ręka). W tym wypadku chodzi o trzymanie kostki do gitary. Sprawa wygląda tak, że po chwili szybszego grania na gitarze kostka wypada z pomiędzy palców pomimo tego, że złapałem ją na początku normalnie i nie powinna wypadać. Miałem podobną sytuację z telefonem komórkowym, że o mało co nie wypadł mi z prawej ręki.
Obecnie zażywam najmniejsze dawki leków Aripilek oraz Seronil. Rispolept został odstawiony ponad miesiąc temu. Czy może to być efekt uboczny brania leków? Czy to ja sobie nadwyrężyłem nadgarstek? O co może chodzić? Na gitarze gram bardzo długo, z tym że miałem przerwę ok. 2 lat. Podczas brania Rispoleptu miałem podobne objawy, z tym że po odstawieniu coś przez chwilę się odblokowało i mogłem normalnie grać. Pograłem tak 2-3 dni i wynikł powyższy problem. Pewnej nocy grało mi się normalnie, jednak rano budzę się, i jakbym wszystkiego zapomniał, kostka wypada z pomiędzy palców, nawet na wolnych tempach.
Aha,i do tego mam niskie ciśnienie.
Dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam. - Gość
- Pulsowanie pleców
- badanie EEG głowy u dziecka 8lat
Zapis zróżnicowany przestrzennie. W odprowadzeniach ciemieniowo-potylicznych...
- Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i rąk
Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i...
- Odstawienie leków
Hej,Czy ktoś z Was jest po odstawieniu leków przeciwpadaczkowych?Czy napady...