Witam, od miesiąca drga mi dolna powieka, codziennie kilka bądź kilkanaście...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Podwyższony sygnał w obrazach T - zależnych wielk do 10 mm (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/podwyzszony-sygnal-w-obrazach-t-zaleznych-wielk-do-10-mm/watek/1052020/1.html#p1052020https://www.forumneurologiczne.pl/forum/podwyzszony-sygnal-w-obrazach-t-zaleznych-wielk-do-10-mm/watek/1052020/1.html Podwyższony sygnał w obrazach T - zależnych wielk do 10 mm Gość
Na poziomie C5/C6uogólniona wypuklina krążka mk, niewilkim modelowaniem worka opnowego, z niewielkim zwężeniem kanąów nn rdzeniowych, sygnał rdzenia kręgowego i trznów kregów niezminiony C1 do Th5. W pókólach ózgu, w zakreie objętym badaniem, podkomorowo i okookomorowo widoczne są niecharakterystyczne ogniska podwyższonego sygnału w obrazach T0 zależnych wielk. do 10 mm. do dokładniejszej oceny w badaniu RM głowy. Mam jaskrę nadciśnienie . Zabónienia równowagi -omdlenia. Boli mnie lewe oko. Drętwiej mnie noga lwa i prawa ręka. Boli mni eprawa ręka ponieważ miałm uraz prawej ręki [ pobicie]. Chroniłam głowę prawą ręką i całym ramieniem [barkiem] byłam jeszcze kopnięta w kręgosłup- kolanem.
Coś mnie strzliło - szykło w głowie karku, jak odczuła uderzenie w głowę poprzez rękę ramie.Ręki nie czuam bo mnie bolał i mogłaj jej podnieść żeby się najeść okoo miesiąca i z dtrdnoscią dzisiaj czując ból przy podnoszeniu filiżanki kawy prawą ręką, mam trudności z czesaniem.
Edyta J. Łódź
Proszę o pomoc w diganostyce i leczeniu. Nie mogę się doczekać operacji barku, i moyślę ze powinien być operowan kręgosłup. Nie wątpię ze może jest tętnika w głowie jak sugeruje ortopeda. - Gość
- Drganie powieki
- Do oddania za darmo
Witam, chciałabym wspomóc osoby potrzebujące. Chce oddać za darmo...
- Czy jest szansa ze odzyskam papiery (wypisy ze szpitala itp)
Czy jest mozliwosc ze odzyskam te papiery ktore złozylam jak starałam sie o orzeczenie...
- Glejak wielopostaciowy w rdzeniu kręgowym
Dzień dobry, czy ktoś słyszał o glejaku 4 stopnia w rdzeniu kręgowym?...