Witam.Choruję kilka lat na padaczkę, dwa lata temu przeszłam...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Miopatia, stosuję plastry na inicjowanie komórek macierzystych, które poprawiają mój fizyczny stan (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/miopatia-stosuje-plastry-na-inicjowanie-komorek-macierzystych-ktore-poprawiaja-moj-fizyczny-stan/watek/1511596/1.html#p1511596https://www.forumneurologiczne.pl/forum/miopatia-stosuje-plastry-na-inicjowanie-komorek-macierzystych-ktore-poprawiaja-moj-fizyczny-stan/watek/1511596/1.html Miopatia, stosuję plastry na inicjowanie komórek macierzystych, które poprawiają mój fizyczny stan
Witajcie. Choruję na Miopatię Nonaki, prawie od dziecka.
Piszę tutaj, gdyż uważam, że mogę spróbować pomóc innych chorym osobom na to schorzenie. Od 3 miesięcy stosuję plastry pobudzające i powodujące namnażanie komórek macierzystych.
Po kilku dniach od stosowania plastrów zniknęła mi opuchlizna stóp, którą miałem już 2 lata. Systematycznie rośnie siła moich mięśni. Najpierw zauważyłem zwiększoną siłę mięśni klatki piersiowej, potem szyji, ud, przywodzicieli, pleców, rąk, palców, itd. Przez 25 lat mój stan się ciągle pogarszał, a teraz czuję się jak młody Bóg, gdyż jest niesamowita poprawa siły.
Żeby za wiele się nie rozpisywać. Jeśli chcecie o mnie poczytać, znajdzcie mnie w internecie, na Facebooku i Instagramie. Nazywam się Witold Pańczyszyn. Szukajcie jak chcecie. Nie kupujcie mojej książki, tylko piszcie w sprawie miopatii.
Od razu uprzedzam. Plastry, które ja stosuję są sprzedawane tylko poprzez marketing sieciowy. Jeśli macie uprzedzenia i złe przekonania do MLM-u nie piszcie. Moją misją jest pomagać innym, pomimo że sam choruję.
Nie macie pojęcia jak ja się dobrze czuję, kiedy siła mi rośnie. Mam nadzieję, że wam też te plastry pomogą. Piszcie też na maila: [email protected]
I życzę wszystkim chorującym wytrwałości, bo wiem co to za paskudna choroba.
Pozdrawiam ciepło.
Witek - Gość
- Duże problemy z pamięcia
- Operacja,zabieg kręgosłupa lędźwiowego
Witam. Szukam osób, które miały lub będą miały operacje lub...
Forum: Dyskopatia kręgosłupa - Oczopląs, zaburzenia rownowagi
Witam. Od ponad roku walczę z zaburzeniami równowagi i poczuciem...
- Operacja kręgosłupa szyjnego na poziomie C5 C6, wstawiony implant.
Hej dziewczyny, 6 lutego miałam operację i wstawiony implant, przed operacją...
Forum: Dyskopatia kręgosłupa