Dzień dobry,Szukam pomocy, wsparcia, porady, konsultacji z zainteresowanym lekarzem....
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: łukasz 42 lata niepokoją mnie obiawy takie jak (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/lukasz-42-lata-niepokoja-mnie-obiawy-takie-jak/watek/1520349/1.html#p1520349https://www.forumneurologiczne.pl/forum/lukasz-42-lata-niepokoja-mnie-obiawy-takie-jak/watek/1520349/1.html łukasz 42 lata niepokoją mnie obiawy takie jak
od 10 miesięcy obserwuje niepokojące mnie obiawy. kwiecień bez spania czasami dwie godziny na dobe, mrowienie palców rąkod małego palca do środkowego, mrowienia aż do łokci. problemy z chwytaniem przedmiotów wypadanie, rozlewanie. podczas chodzenie obijamie się np. o futryny. odczówanie zimna w ciepłym pomieszczeniu przez 1-3 godzin.zmęczenie popołudniu-często, otępienie. piekace bóle pleców między łopatkami i w okolicy kości kżyrzowej ku dołowi, ud z przodu,klatki, zatok czasmi głowy,zawroty głowy i nie ostre widzenie. we kwietniu pierwczy raz zaatakowały mnie bóle potem w pażdzierniku, miałem problemy z obsługiwaniem urządzeń(pilot, telefon) czasami pojawiało się nadciśnienie 150/60/110 i duszności. podstawowe badania crp były wysokie, podwyższone trójglicerydy, limfocyty pponizej 20 ob w normie. dostałem antybiotyk i przeciw zapalne, jem dodatkowo witaminyale dolegliwości wracają. czasami słabe czasami sie nasilają. obiawy pojawiaja sie osobno lub w zestawie po 2-3 od czasu do czasu z przerwami. jakie badanie zrobić. chce teraz ponownie zrobić crp cukier tsh i trójglicerydy. rodzinny sugeruje nerwice i radzi psychiatre. we wrześniu miałem wypadek komunikacyjny utrata przytomniści i wstrząś mózgu, ale obiawy byłe 6 miesięcy wccześniej. co dalej począć ?
- Gość
- Problem z dłonią i fascykulacje
- Dziwne uczucie w głowie
WitamWszystko zaczęło się w styczniu kiedy siedząc w knajpie poczułam...
- BARDZO WAZNE PYTANIE
Kochani,jak daleko znajduje sie w mozgu pien mozgu od wzgorza(czy to jest daleko?)
- Wynik rezonansu
Witam. Mam pytanie odnośnie mojego wyniku rezonansu. Co oznaczać może mój...