(mężczyzna 27 lat)Cześć, na początku grudnia poczułem...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Kregasz i klaps (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/kregasz-i-klaps/watek/1417780/1.html#p1417780https://www.forumneurologiczne.pl/forum/kregasz-i-klaps/watek/1417780/1.html Kregasz i klaps Gość
Witam.
Na poczatku marca dopadl mnie ogromny bol kregoslupa (kregarz powiedzial ze to rwa kulszowa) wiec szukalem pomocy i trafilem z polecenia od zanjomych na pana ktory sie tym zajmuje od lat a dla mnie byla to pierwsza w zyciu tego typu wizyta. Pan w ciagu 30 min ponastawial mnie, ustawil lampe rozgrzewajaca jakby wewnatrz ciala pod skora, uzyl czegos co przypominalo ukucia iglami po czym dal mi solidnego klapsa obejmujacego oba posladki. Teraz jako ze jestem mezczyzna o szczuplej budowie ciala zastanawiam sie czy ten klaps byl czyms normalnym, stosowanym przy tego rodzaju zabiegach, czescia terapi, ktora miala mi pomoc czy poprostu nieswiadomie padlem ofiara molestowania seksualnego ? Watpliwosci dopadly mnie kiedy rozmawiajac ze znajomymi ktorzy go polecili oswiadczyli mi ze nikt z nich nie doswiadczyl klapsa podczas wizyt. Fakt faktem ze stan moj po terapi poprawial sie z dnia na dzien i mimo wszystko bylem zadowolony z jej efektow ale jako, ze pan ten oswiadczyl mi ze powinienem do niego przychodzic co 3 miesiace przez rok zeby poprawic znaczaco swoj stan, pozatym zalecil branie pewnych suplementow glownie witamin i basen dwa razy w tyg, jednak jako osoba heteroseksualna mimo wszystkich zalet tej terapi nie chce byc nieswiadomie molestowany seksualnie przez drugiego mezczyzne tymbardziej ze juz mam watpliwosci wiec kolejna wizyta nie zdawala by sie tak nieswiadoma. Czy wie ktos moze czy takie praktyki sa stosowne przy kregarstwie i zwiazanej z nim fizjoterapi ? - Gość
- Dziwne drętwienia, bóle kończyn, głowy
- Niedowład Paraliż nogi po operacji kolana
Witam. Operacja kolana odbyła się prywatnie. Naprawa ścięgna, do szycie...
- Spanie
Witam od paru dni mam takie cos ze przy zasypianiu gdy wchodzę w sen odrazu się...
- Nietypowy przypadek
Dzień dobry,Piszę do Państwa z nadzieją, że przeczyta tą...