Witam szukam rodziców dzieci operowanych w szpitalu dziecięcym w Bydgoszczy u...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Kłucie z tyłu głowy po prawej stronie (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/klucie-z-tylu-glowy-po-prawej-stronie/watek/778071/1.html#p778071https://www.forumneurologiczne.pl/forum/klucie-z-tylu-glowy-po-prawej-stronie/watek/778071/1.html Kłucie z tyłu głowy po prawej stronie Gość
Witam, mam 23 lata od 4 dni czuję kłucie z tyłu głowy po prawej stronie. Nie jest to ból ciągły, więc nie biorę p-bólowych. Pojawia się np. kilka razy w ciągu doby (w tym też nocy) trwa kilka-kilkanaście minut-to takie kłucie w jednym punkcie co kilkanaście sekund. Między tymi epizodami bólu pojawiają się czasami też pojedyncze chwilowe ukłucia.
Bóle mam od poniedziałku, ale w tamtym tyodniu w czwartek podczas ćwiczeń naciągnęłam/naderwałam mięśnie (bolała mnie górna część pleców,ramiona a najbardziej kark)wprost nie mogłam ruszyć głową bo jakikolwiek ruch powodował mega ból.W piątek byłam u lekarza, prócz tego stwierdził też dyskopatię kręgosłupa szyjnego. Przepisał lek Diclac-Duo, biorę codziennie, ból ustępuje. Choć dzisiaj chyba źle spałam i znów odczuwam ból w prawej części pleców pod karkiem, ciężko mi ruszać głową w prawą stronę i w dół. Gdy próbuję dotknąć brodą klatki piersiowej ból ciągnie mi się z prawej części pleców na kark po prawej stronie i kawałek na tylną prawą stronę głowy, ale nie aż do kłującego punktu.
Czy ból może być spowodowany właśnie tym bólem w plecach? Zastanawia mnie to, bo plecy bolą od tygodnia a głowa od 4 dni.
Czasami to strach mnie ogarnia co to może być...
proszę o pomoc - Gość
- Torbiel grzbietu nosa z penetracją do jamy czaszki
- Dziwne drętwienia, bóle kończyn, głowy
(mężczyzna 27 lat)Cześć, na początku grudnia poczułem...
- Kryptopiroluria
Witam. W 2020 roku zdiagnozowano u mnie zespół lęku uogólnionego...
- Bul glowy
Witam od miesioca boli mnie prawa srtona glowy bul jest od rana do Wieczora bylam na ct wszystko...