WitamBłagam o pomoc, mam bratanka który uległ w grudniu wypadkowi, uszkodzony...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Ból głowy (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/bol-glowy/watek/1445357/1.html#p1445357https://www.forumneurologiczne.pl/forum/bol-glowy/watek/1445357/1.html Ból głowy Gość
od lipca boli mnie dziennie głowa . ten ból to nie ból tylko dziwne uczucie z prawej strony głowy jakby coś tam było ciężkiego . nie umiem tego opisac . trwa to dziennie jak tylko wstane z łóżka gdy kłade sie spac nic juz nie boli w nocy spię norlamnie . te dziwne uczucie nie narasta ani nie maleje po prostu jest . byłam u dentysty myslalam ze to od zębów bo akurat po prawej stronie wychodza mi ósemki. Dentysta wykonal rtg zebów i wszystko jest ok . jeden ząb wyrwany, uczucie dalej sie utrzymuje. Poszłam do lekarza rodzinnego który zlecil badania krwi moczu, laryngologa, badanie Radiologiczne kręgosłupa, WSZYSTKIE badanie są Dobre. Sprawdził też moją równowage, oczy czy nie sa powiększone średnice to też wszytsko w porządku ! dał skierowanie do neurologa ktorego mam za 20 dni . Troche sie stresuje że to moze jakiś guz czy coś podobnego ;/ .
Żadnych innych objawów nie mam, te uczucie znikło na 4/5 dni pod rząd i go nie było, lecz od dwóch dni znowu mi towarzyszy, Tabletki nic nie daja bo tak jak mówie to nie jest ból głowy tylko uczucie jakby cos siedziało z prawej strony . Wczesniej promieniowało na kark ale teraz utrzymuje sie między srodka czoła do prawej skroni.
Chciałabym tutaj sie czegoś też dowiedziec,może ktos miał taki przypadek i coś powie . ?
( mam 22 lata) . nie pracuje, nie mam żadnych stresów więc na tle nerwowym odpada. . - Gość
- obrzęk rdzenia
- RM głowy
Nie wielki torbiel na móżdżku po zapaleniu ucha po którym...
- Operacja,zabieg kręgosłupa lędźwiowego
Witam. Szukam osób, które miały lub będą miały operacje lub...
Forum: Dyskopatia kręgosłupa - Ból kręgosłupa a rezonans
Dzień dobry, chciałabym prosić o pomoc. Lekarz dopiero na koniec marca. Mam...