Witam.Choruję kilka lat na padaczkę, dwa lata temu przeszłam...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Ból głowy umiejsciowiony na skroniach i za prawym okiem. (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/bol-glowy-umiejsciowiony-na-skroniach-i-za-prawym-okiem/watek/1443380/1.html#p1443380https://www.forumneurologiczne.pl/forum/bol-glowy-umiejsciowiony-na-skroniach-i-za-prawym-okiem/watek/1443380/1.html Ból głowy umiejsciowiony na skroniach i za prawym okiem. Gość
Witam,
mam 30 lat i od 2 tygodni mam dziwny ból głowy umiejscowiony na skroniach ale także w okolicy czoła oraz promieniujący do oczu i policzków. Od kilku lat leczę się na migreny (biorę solpedeine, następnie migee i cinie 50), które za każdym razem przybierają inną formę (chodzi o aury). Natomiast teraz po wzięciu wszystkich przypisanych leków przez neurologa ból nie ustępuje. Pojawia się w okolicy oczu, z ich łzawieniem, pojawia się ucisk na skroniach promieniujący do uszu. Internista stwierdził, że do moich objawów dołączyło się zapalenie zatok, które trwało od dłuzszego czasu. Od 3 dni biore antybiotyk (sumamed), ból trochę mniejszy jednak dalej pojawia się ten dziwny ucisk na skroniach zwłaszcza na prawej skroni (ucisk taki jakby ktoś trzymał pięscią tą okolicę, powiększają sie wtedy także żyły w tej okolicy, są obrzęknięte) i w okolicy prawego oka. Czuję jakby oko było "twarde" i porażone, jednak widzę dobrze, z uczuciem jakby padało na nie wiecej światła. Zastanawiam się czy to moze byc migrena? 3 już w przeciagu 2 tyg. Rok temu mialem CT głowy z kontrastem, które nie wykazało żadnych zmian.
Czy to może byc zapalenie zatok? migrena? a może coś innego?
Proszę o pomoc - Gość
- Duże problemy z pamięcia
- obrzęk rdzenia
WitamBłagam o pomoc, mam bratanka który uległ w grudniu wypadkowi, uszkodzony...
- Operacje w psk4 w Lublinie
Witam w przyszły czwartek mam być operowana na poziomie C5 C7 wymiana...
Forum: Dyskopatia kręgosłupa - Operacja kręgosłupa szyjnego na poziomie C5 C6, wstawiony implant.
Hej dziewczyny, 6 lutego miałam operację i wstawiony implant, przed operacją...
Forum: Dyskopatia kręgosłupa