Witam.Choruję kilka lat na padaczkę, dwa lata temu przeszłam...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Ankieta - padaczka (dla pacjenta, dla opiekuna) (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/ankieta-padaczka-dla-pacjenta-dla-opiekuna/watek/1389563/1.html#p1389563https://www.forumneurologiczne.pl/forum/ankieta-padaczka-dla-pacjenta-dla-opiekuna/watek/1389563/1.html Ankieta - padaczka (dla pacjenta, dla opiekuna)
Przekazujemy prośbę o wypełnienie ankiety:
Korzystanie z zasobów Internetu jest obecnie najczęściej stosowanym sposobem na zdobycie informacji w prawie każdej dziedzinie związanej z naszym codziennym życiem, w tym coraz częściej informacji zdrowotnej. Wiele niezależnych od siebie badań wskazuje na poważne błędy lub nawet groźne dla zdrowia i życia informacje, które publikowane są na stronach internetowych. Z drugiej strony, Internet może być pomocnym narzędziem w trakcie terapii lub skuteczną formą komunikacji pomiędzy pacjentem i lekarzem. W ramach badań naukowych prowadzonych przez Zakład Biostatystyki, Demografii i Epidemiologii Instytutu Medycyny Wsi w Lublinie wielokrotnie podejmowaliśmy temat dotyczący wykorzystania nowych technologii informatycznych w zdrowiu publicznym.
Obecne badanie ma na celu zdobycie informacji na temat korzystania z Internetu wśród osób chorych na padaczkę. Nasze badania pomogą w przyszłości w opracowaniu nowych strategii komunikacji, nowocześniejszych form wsparcia lub terapii dla osób doświadczonych tą poważną chorobą. W literaturze przedmiotu brakuje informacji na ten temat i dlatego Państwa doświadczenia oraz opinie mają tak duże znaczenie. Ankieta jest całkowicie anonimowa. W zależności od Państwa możliwości uprzejmie prosimy osoby chore o samodzielne wypełnienie pierwszej ankiety. W przypadku trudności związanych z obsługą komputera uprzejmie prosimy o pomoc opiekunów osób chorych - w tym przypadku prosimy o wypełnienie drugiej ankiety.
rchmura1976.000webhostapp.com/Kontakt Medforum
- Gość
- Duże problemy z pamięcia
- RM głowy
Nie wielki torbiel na móżdżku po zapaleniu ucha po którym...
- Wysciolczak anaplatyczny ependynoma
Witam serdecznie mam syna który wzmaga się z wysciolczakiem ependynoma 3 stopnia...
- Uraz głowy nosa
Witam miałem wypadek na hulajnodze trzy miesiące temu uderzyłem przez dziurę...