Dzień dobry,Piszę do Państwa z nadzieją, że przeczyta tą...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Źle sie czuje (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/zle-sie-czuje/watek/1081793/1.html#p1081793https://www.forumneurologiczne.pl/forum/zle-sie-czuje/watek/1081793/1.html Źle sie czuje Gość
Co rano się źle czuje. A nawet przez cały dzeń chwilami. Naprzykład przygotowuje się do szkoły, Jem wszystko zwykle jest normalnie i wtedy się zaczyna, ide do łazienki umyć zemby,załatwić się I ubarać.Właśnie od momentu zaczynam się źle czuć. Ziewam,bez sensownie kaszle bez sensu a najgorzej jest gdy Jakby mi się gardło ściskało i czasami musze się zatrzymać w tym co robie bo wydaje mi się że zwymiotuje.Robie wtedy wszystko źeby tak się Nie stało naprzykład biore głembokie wdechy przeżuwam śline a nawet ostatnio pròbuje to zignorować.Ale się Nie da...
Ide do szkoły i w trakcie to nagle mija.Tak zwykle to wyglonda. Czasami jak nic Nie mam zaplanowane na ten dzeń to tego dziwnego uczucia nie mam. Ide do pracy to może mam to czasami moge poprostu pujść do łazienki przed szkołom myślonczy o czymś innym I to wraca. A czasami moge iść gdześ na 15 I znowu mam to dziwne uczucie (ziewam, kaszle i najgorsze czuje jak bym miał zwymiotować). Aź popszedniego dygodnia gdy w poniedzałek I środe naprawde zwymiotowałem. Za pierwszym razem myłem tważ wodom i nagle jakby mi się gardłozacisneło i zwymiotowałem. Drugi raz po przemyciu tważy wodom wytarłem się w recznik I nagle zwymiotowałem.A manomiast dziś to był jakiś koszmar. Tak jak zwykle wstałem poszłem coś zjeść a pojedzeniu się zaczeło tylko 20x gorzej!! Wtrakcie przygotowywania się zwymiotowałem 2 razy a ile razy muiałem przerwać to co robiłem i nachwile się zatrzymać to nawet nie zlicze. W drodze do szkoły zwymiotowałem i zawruciłem do domu ale jak byłem już blisko to zdecydowałem że jednak musze iść do szkoły właśnie dlatego zdecydowałem się szukać pomoc z zewnoncz Nie radze Sobie jest Coraz gorzej. Źeby bardzej pomóc w diagnozie napisze kiedy się to zaczeło
Zaczeło się to jakieś 6 mniesiency temu ja mòj brat Siostra i rodzice lecieliśmy do Polski przetym jak wyjechaliśny jescze dobrze się czułem.Na lotnisku zaczełem się stresować Pewnie dlatego źe rzadko latam.W trakcie czekania na wejście na pokład tak się źle poczułem źe poszłem kupić wode.Jak przyjechaliśny na nastempny dzeń to się zaczeło czasami miałem to uczucie że zwymiotuje i muiałem sie zatrzymać od Tego czasami to mam większości rano ale czasami przez cały dzeń jak diś.Czensto się zastanawiam czy jakbym wtedy Nie leciał to Nie miał I bym I tego problemu...
Prosze o pomoc ja już tak Nie moge jutro mam szkołe boje się że będze jak dzisiaj prubuje to zwalczyć ale nie wiem jak. Ja chce żyć normalnie jak przed wyjazdem. Jestem prawie pewien że to so urojone obiawy że to jest w mojej głowie ale jak to powstrzymać prosze o pomoc - Gość
- Nietypowy przypadek
- Poproszę o pomoc w odczytaniu rezonansu magnetycznego mojej mamy
Opis badaniaBadanie MR glowy wykonano w sekwencji T1, T2, FLAIR, DWI w płaszczyznach...
- Leczenie
Mojej mamie pomógł zabieg gamma knife w Warszawie na tyle, iż bierze obecnie...
- Niedowład Paraliż nogi po operacji kolana
Witam. Operacja kolana odbyła się prywatnie. Naprawa ścięgna, do szycie...