Czy ostrzyknięcie botoksem w związku z leczeniem dystonii dzień przed...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Zawroty głowy (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/zawroty-glowy/watek/1310494/1.html#p1310494https://www.forumneurologiczne.pl/forum/zawroty-glowy/watek/1310494/1.html Zawroty głowy Gość
Witam, i przepraszam jak to zły dział.
Od 4 tygodni mam zawroty głowy przy pochylaniu głowy w dół i na prawy bok. Przez pierwsze dni olewałem myślę przejdzie, zaczyna się drugi tydzień nie przechodzi to poszedłem do lekarza neurolog stwierdził, że nie wie co mi jest bo nic neurologicznego nie stwierdza. badania rezonansem magnetycznym miałem robione wszystko ok badania krwi też wszystko dobrze, miałem prześwietlenie szyi to lardoza mi wyszła ale lekarz powiedział, że każdy to ma ja mam troszkę tylko prostą czy coś takiego, ale powiedziała, że to wszystko w porządku. Robiłem badanie na robaki to wyszła mi glista ludzka, ale na to już wczesniej brałem ZENTEL i dalej biorę, tez miałem żólty język przez jakiś czas ale to juz się pojawił jak juz maiłem zawroty to z wymazów z ust wykryli mi jakiegoś grzyba ale bardzo w małych ilościach ale nic mi nie przepisała lekarz na to, a język juz jest normalny. Skierowała mnie na badanie boleriozy ale nie wydaje mi sie aby mnie kleszcz ugryzł i tez zbytnio nie mam objawów takich. Co to może być? ja mogę biegać skakać i nic tylko mnie zadyszka szybko łapie teraz niż wcześniej a mam 20 lat dopiero i te zawroty występują tylko wtedy kiedy pochylę głowę w dół lub na bok. Bo jak przewracam się na prawą stronę podczas leżenia to mi się kręci ale jak dłużej przytrzymałem to przestaje się kręcić i jak wracałem do normalnej pozycji to wtedy jeszcze bardziej się kręci mi w głowie i przestaje. Co to może być bo to staje się męczące już nic nie mogę robić ćwiczyć ani pracować pochylonym.
PS Zapomniałem jeszcze dodać, że też przez jakiś czas w lewej nodze mi drętwiał mały pale ale przestałe i tylko co jakiś czas boli mnie koło pachwiny tak jakby i cała noga ale to przestaje a teraz od 4 dni w prawej nodze duży palec mi drętwieje cały czas. - Gość
- Dystonia -Blepharozpazmus
- wytrzeszcz oczu
Dzień dobry, moja mama 72 lata po świętach doznała rozległego udaru...
Forum: Udary i tętniaki - Ślepota korowa
Mój tato dostał udaru powikłania po covidzie niestety stracił...
- Prośba o ocenę zdjęcia RTG jamy ustnej
Dzień dobry. Dwa lata temu wykonywane miałam RTG jamy ustnej u dentysty.Doktor...