Dzień dobry Od niespełna roku raz na jakiś czas pojawiają się u mnie...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: zapalenie mózgu - czy ktoś to przechodził!!!!!!!!!! (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/zapalenie-mozgu-czy-ktos-to-przechodzil/watek/525850/1.html#p525850https://www.forumneurologiczne.pl/forum/zapalenie-mozgu-czy-ktos-to-przechodzil/watek/525850/1.html zapalenie mózgu - czy ktoś to przechodził!!!!!!!!!! Gość
Ja przeszłam tą chorobę niedawno.Bolała mnie głowa-momentami mocno przez chwilkę ale miałam tylko lekki stan podgorączkowy. 14 kwietnia zasłabłam w pracy i pojechałam na dyżur.Niestety tam nic nie wykryli!!!! Na drugi dzień chciałam już tylko spać spać spać. Jak wreszcie usiadłam, dostałam padaczki i straciłam przytomność nie oddychałam już i robiłam się sina dlatego mama i mąż mnie reanimowali czekając na karetkę. To był ogromny fuks że w PIĄTEK byli w domu!!!! Okazało się, że to wirusowe zapalenie mózgu i zawieźli do krakowa. Leżałam w szpitalu miesiąc a na L4 potem jeszcze w domu miesiąc Źle było ze mna na począku bo głowa bolała okropnie i plecy po punkcji też Nie pamiętam pierwszych dwóch tygodni prawie wogóle tylko bóle...Potem przeszły bóle ale musiałam miesiąc leżeć - nie wstawać na nogi jedynie siadać do jedzenia. To było zupełnie słuszne. Był tam taki młodszy ode mnie mężczyzna wstawał bo czuł się dobrze to dostał nawrotu i skończył podłączony do tlenu a teraz słyszę że ciągle tam do szpitala wraca bo objawy wracają. To straszne. Ja też jak inni tu piszecie uczę się wszyskiego od nowa - nie pamiętam nazw wielu rzeczy czy nazwisk i imion nawet sąsiadów.Ciężko mi się też rozmawia. Już pracuję od 16 czerwca z powrotem ale miałam różne dziwne objawy na przykład spóźniony okres o prawie miesiąc, bóle głowy ale jak usunęłam zepsuty korzeń zęba to minęły!!,było mi niedobrze miałam odruchy wymiotne a teraz jeszcze nie mam wogóle smaku do jedzenia i nic mi się nie chce jeść. Tam w szpitalu jadłam za dwoje a wyszłam i tak chuda - to fajnie ale co będzie jak teraz wogóle ogranicze jedzenie?? Czy ktoś z was miał takie skutki uboczne czy objawy jakiejść innej choroby??? Nie wiem co mogło by mi pomóc. [email protected]
- Gość
- Błyski przed oczami
- Nadwrażliwość układu nerwowego
Od 5 lat borykam się z nietypowym zachowaniem układu nerwowego, bardzo nieprzyjemne...
- Fałdy skóry na głowie
Zauważyłem u siebie takie fałdy skóry na głowie jak choroba Cutis...
- Lek topamax, a problemy żołądkowe
Witam, bardzo proszę o podzielenie się opiniami na temat stosowania leku Topamax....