Zauważyłem u siebie takie fałdy skóry na głowie jak choroba Cutis...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: występ dysku wniosków na l 4-5 i L5-S1 (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/wystep-dysku-wnioskow-na-l-4-5-i-l5-s1/watek/557056/1.html#p557056https://www.forumneurologiczne.pl/forum/wystep-dysku-wnioskow-na-l-4-5-i-l5-s1/watek/557056/1.html występ dysku wniosków na l 4-5 i L5-S1 Gość
Witam a mnie spotkalo to i czy ktos moze mi powiedziec czy jest to powazne schorzenie- caly czas mam bole w tylniej czesci krekoslupa przestalem brac tabletki przeciwbolowe bo przestaly dzialac a pozatym ile mozna ich brac wiec do tego mam bol nog bardziej lewej nogi i uciska mnie bardzo pieta,przerazilo mnie to ze jak wypadl mi dysk to bylem sparalizowany od pasa w dol przez 7 dni potem chodzilem jak zombi tempem zolwia masakra 3miesiace codziennie mam znosze bol malo to nhs 2 zgobil moje papiery do szpitala a gp nie potrafi wysac albo nie wiedza jak sie wysyla fax sam zrobilem to osobiscie i dostalem skierowanie do szpitala to moja skrucona wersja co mi sie przytrafilo wygadalem sie troche mi ulzylo pozdro--------- odwodnienie za pomocą we wszystkich krążków i dysku ostophytic wybrzuszenia na t 12-L1 i L2-3, jak również występ dysku na poziomie L4-5 i L5-S1 z umiarkowanym poziomie zaangażowania prawo boczne wgłębienie / neuroforam pl na L5-S1 zmiany zwyrodnieniowe na stawy lędźwiowego aspekt zauważyć i schmorl guzków wraz z przedniej spandylosis w dolnej klatki piersiowej i górnych lędźwiowego kanału kręgowego jest normalnej wielkości
występ dysku wniosków na l 4-5 i L5-S1 z umiarkowanym poziomie zaangażowania prawej bocznej wnęce / neuroforam L5-s1en w - Gość
- Fałdy skóry na głowie
- Drganie powieki
Witam, od jakiegoś roku, dwóch drga mi górna lewa powieka, codziennie, nie...
- Ból neuropatyczny
Dzień dobry.Szukam pomocy. Mam 40 lat i od kilku lat cierpię na przewlekły...
- Przepuklina L5 S1
Witam poszukuję dobrego kręgarza / fizjoterapeuty który postawi mnie na nogi i...