Witam. Mój syn ma 5 lat. Od jakiś trzech tygodni dziwnie zgina głowę w...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: TOMOGRAFIA KOMPUTEROWA GŁOWY - PROBLEM (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/tomografia-komputerowa-glowy-problem/watek/755737/1.html#p755737https://www.forumneurologiczne.pl/forum/tomografia-komputerowa-glowy-problem/watek/755737/1.html TOMOGRAFIA KOMPUTEROWA GŁOWY - PROBLEM GośćZalogowani użytkownicy mają możliwość budowania własnego statusu na forach grupy Medforum.
Po napisaniu odpowiedniej ilości postów przy avatarze pojawi się odpowiedni status.- Początkujący/ca - mniej niż 100 postów
- Wtajemniczony/na - pomiędzy 101 a 300 postów
- Forumowicz/ka - pomiędzy 301 a 1200 postów
- Komentator/ka - pomiędzy 1201 a 3600 postów
- Lider/ka opinii - pomiędzy 3601 a 6000 postów
- VIP - więcej niż 6001 postów
Witam. Mam poważny problem. Mianowicie m-c temu miałam robioną TK głowy. Wyniki wyszły prawidłowe. Ale po tygodniu od badania stało się ze mną coś dziwnego. Opanowała mnie jakby blokada psychiczna i fizyczna. Taka jakby niemoc, chciałam normalnie funkcjonować, ale nie mogłam. Moje czynności ograniczyły się...do w-c, jedzenia, picia, spania. Fizycznie np. stałam tylko kilka chwil, a przejście paru kroków- ogromna trudność. Albo utrzymanie kubka z kawą czy nawet długopisu w ręku, a o napisaniu czegoś nie było mowy.Byłam przerażona. Trzymało mnie to m-c. Dopiero kilka dni temu zauważyłam, że to się cofa, ale jeszcze się utrzymuje.Drugim problemem, to silne bóle głowy co dzień, albo co kilka dni. Tabletki przeciwbólowe nie działają. Makabra- przez to mam kiepskie samopoczucie. Mam nadzieję, że te bóle głowy w końcu ustąpią, bo już jestem na granicy załamania nerwowego. Nie mogę normalnie funkcjonować. Podejrzewam, że to wszystko spowodował wstrzyknięty do krwi kontrast. Czy ktoś miał podobne doświadczenia po TK- głowy? Czy to w ogóle możliwe?
Jola
- Gość
- Neurolog dziecięcy.
- Torbiel pajęczynówki w kącie mostowo móżdżkowym
Dzień dobry,Czy jest tu osoba, która miała lub ma torbiel...
- Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i rąk
Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i...
- Odstawienie leków
Hej,Czy ktoś z Was jest po odstawieniu leków przeciwpadaczkowych?Czy napady...