Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Prosba o kontakt do osob po przebytym lub trwajacym urazie czaszk-mozg (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/prosba-o-kontakt-do-osob-po-przebytym-lub-trwajacym-urazie-czaszk-mozg/watek/887610/1.html#p887610https://www.forumneurologiczne.pl/forum/prosba-o-kontakt-do-osob-po-przebytym-lub-trwajacym-urazie-czaszk-mozg/watek/887610/1.html Prosba o kontakt do osob po przebytym lub trwajacym urazie czaszk-mozg
Witam
Chcialbym sie skontaktowac z osobami po 'wyleczonym' i jeszcze nie urazie czaszkowo-mozgowym. Chcialbym porozmawiac z takimi osobami, uslyszec ich historie, ich komplikacje, problemy, jak sobie z nimi radza, gdzie sie rehabilitowali, badz gdzie rehabilituja, jaki okres czasu to trwa, jakie maja postepy, czy odzyskali pelna sprawnosc ruchowa i intelektualna, chcialbym tez porozmawiac, jak sobie po prostu radzili, czy radza w zyciu codziennym. Teraz ja przedstawie ogolnie swoja historie. Jestem Kuba, Obecnie mam 24 lata, uleglem wypadkowi samochodowemu w 2011 roku. Mam niedowlad spastyczny prawostronny, tzn poruszam sie, ale niezbyt poprawnie i prawa reke mam strasznie spieta, chociaz poruszam nia i chwytaam, to robie to bardzo wolno i problem mam z precyzyjnymi ruchami. Rehabilituje sie prywatnie, z pomoca NFZ oraz sam, jestem z Olsztyna. Szukam kontaktu z osobami ktore maja podobne problemy do moich, z szybkim mysleniem( tzw. bystroscia), pamiecia. Mysle, ze moglibysmy sobie pomoc. Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu:
e-mail: [email protected] (sprawdzam codziennie)
gg: 38538960
facebook: Kuba Prusik
pozdrawiam i zapraszam serdecznie do rozmowy - Gość
- Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i rąk
- Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i rąk
Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i...
- Bul glowy
Witam od miesioca boli mnie prawa srtona glowy bul jest od rana do Wieczora bylam na ct wszystko...
- Torbiel grzbietu nosa z penetracją do jamy czaszki
Witam szukam rodziców dzieci operowanych w szpitalu dziecięcym w Bydgoszczy u...