Witam. Operacja kolana odbyła się prywatnie. Naprawa ścięgna, do szycie...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Problem z pamiecia po udarze niedokrwiennym (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/problem-z-pamiecia-po-udarze-niedokrwiennym/watek/1002897/1.html#p1002897https://www.forumneurologiczne.pl/forum/problem-z-pamiecia-po-udarze-niedokrwiennym/watek/1002897/1.html Problem z pamiecia po udarze niedokrwiennym
Witam. Moja mama 57 lat 5 marca 2015 roku doznala udaru niedokrwiennego prawego płata skroniowego. 2 tygodnie przebywała w szpitalu po czym ją wypisano niby w stanie "ogólnie dobrym".Dostała skierowanie do ośrodka rehabilitacyjnego gdzie w chwili obecnej przebywa tylko ze przez ten cały czas mama ciągle leży, nie ma rehabilitacji - lekarz stwierdził że z mama nie ma kontaktu i nie współpracuje. Wczesniej pytajac o rehabilitacje czemu jej jeszcze nie ma usłyszelismy ze u mamy stwierdzono padaczke i to uniemożliwia jej rehabilitacje. Zauważyliśmy ze po udarze mama ma duzy problem z pamiecią np nie pamieta wielu faktów z zycia, tego ze dnia poprzedniego u niej byłam. Pytam sie jaki jest rok mówi ze np 2013r . Rozmawiajac z członkami rodziny poznaje nas. Mozna nawet porozmawiac logicznie bo lekarz nam powiedział ze nie ma z nia logicznego kontaktu. Teraz okazuje się ze mama odkad trafiła do osrodka rehabilitacyjnego ma ciagle biegunke lekarz mówił na poczatku ze to nic takiego nie trzeba leczyc a teraz okazuje sie ze biegunka dlugo sie utrzymuje i mama została przeniesiona do izolatki i powiedziano nam ze nie ma współpracy i beda chcieli mame wypisac do domu. Nikt nie chce nam pomóc lekarz nie chce lub sam nie jest w stanie powiedziec skad ten problem z pamiecia koncentracja. Błagam jesli ktoś miał podobny problem prosze o pomoc
Dziękuję - Gość
- Niedowład Paraliż nogi po operacji kolana
- Torbiel grzbietu nosa z penetracją do jamy czaszki
Witam szukam rodziców dzieci operowanych w szpitalu dziecięcym w Bydgoszczy u...
- VcZY CZLO3WIEK Z NACZYNIAKIEM W PNIU MOZGU MOZE MIEC ROBIONY ZABIEG FUS,BY ZLIKWIDOWAC DRZENIE HOLMESA W LEWEJ RECE?
ODPOWIEDZ NA TO PYTANIE POWYZSZE JEST BARDZO WAZNA DLA MNIE
- Odstawienie leków
Hej,Czy ktoś z Was jest po odstawieniu leków przeciwpadaczkowych?Czy napady...