Mam juz serdecznie dosyc drzenia Holmesa w mojej lewej rece.Ona drzy juz 20 lat po rozleglym...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Padaczka skroniowa czy dalej działa i niszczy mi mózg mimo braku objawów ? (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/padaczka-skroniowa-czy-dalej-dziala-i-niszczy-mi-mozg-mimo-braku-objawow/watek/1105904/1.html#p1105904https://www.forumneurologiczne.pl/forum/padaczka-skroniowa-czy-dalej-dziala-i-niszczy-mi-mozg-mimo-braku-objawow/watek/1105904/1.html Padaczka skroniowa czy dalej działa i niszczy mi mózg mimo braku objawów ? Gość
Witam.
Poruszałem już ten problem.
Mam problemy z okresowymi stanami depresyjnymi (takie bardziej doły niż depresja). Problemy z okresowymi stanami lękowymi i okresowymi bezsennościami. Te objawy pojawiają się na pewne okresy po czym po jakimś czasie mijają. Wg psychologów to podłoże psychiczne i że wymagam terapii. Wg lekarza psychiatry to efekt przebytej padaczki ale też zlecił samą terapię, nie kierował do neurologa ani nic.
Dodatkowo mam coraz słabsze libido, ono się na tle kilku lat stale pogarsza - nie mam problemu z osiągnięciem erekcji czy orgazmu, ale reakcje na bodźce są słabsze i w ogóle chęci do rozładowania słabe i stale się to pogarsza. Wzwód bezproblemu mechanicznie i orgazm też. Z orgazmu mam przyjemność. Niestety wytryski też liche i w zasadzie w wytrysku leci mi jakaś woda zamiast gęstego nasienia.
Seksuolog stwierdził że jeśli nei mam problemu z osiagnięciem wzwodu to to psychika.
W necie wyczytałem, że zarówno stany depresyjne i zaburzenia popędu to efekt padaczki skroniowej.
Zdiagnozowano ją u mnie jak miałem ataki w wieku dojrzewania. Ale dostałem leki i pomogło. Potem je odstawiłem i nie miałem żadnych ataków przez wiele lat i w sumie do dziś nie mam ataków.
Mimo to boję się czy jest to możliwe że mam ataki bezobjawowe które niszczą mi stale mózg ?
Czy jeśli tak to czy mam szansę na przywrócenie libido czy to jest już nieodwracalne ?...
Mam umówioną wizytę u neurologa ale dopiero za miesiąc.
Nie wiem czy nie odwiedzić jescze jakiegoś psychiatry czy seksuologa ?
Proszę o porady. - Gość
- DRZENIE LEWEJ REKI/
- VcZY CZLO3WIEK Z NACZYNIAKIEM W PNIU MOZGU MOZE MIEC ROBIONY ZABIEG FUS,BY ZLIKWIDOWAC DRZENIE HOLMESA W LEWEJ RECE?
ODPOWIEDZ NA TO PYTANIE POWYZSZE JEST BARDZO WAZNA DLA MNIE
- Padaczka
Witam czy ktos może mi powiedziec czy po leku lamotrix moga wstąpić napady...
- Kryptopiroluria
Witam. W 2020 roku zdiagnozowano u mnie zespół lęku uogólnionego...