Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: obrzek mózgu (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/obrzek-mozgu/watek/995028/1.html#p995028https://www.forumneurologiczne.pl/forum/obrzek-mozgu/watek/995028/1.html obrzek mózgu Gość
Witam pisze bo jestem troche przerazona tata mial wypadek z mama pomijajac fakt ze pogotowie zabralo tate i pana z innego auta mamy mawet nie przebadali bo stwierdzili ze pasy miala to nic jej sie nie stalo i ja zostawili ...pozostali uczestnicy tez mieli pasy ....a jednak ich zabrali...ale pomijajac ..19.03 2015 ok16 dochodzi do zdezenia aut wezwanie pogotowia przyjechali blyskawicznie nie powiem wezwalam ich bo zachowanie taty zaczelo mnie niepokoic po wyjsciu z auta po ok 10 min od zdazenia zaczely mu sie nogi chwiac,do tego 2 lata wczesniej mial zakladane bajpasy i jest cukrzykiem balam sie ze cos mu moze sie dziac,pogotowie zawiozlo go do szpitala w szpitalu rtg klatki wyniki przyszly po godzinie bo w takim czasie dojechalismy tam okazalo sie ze wyniki nie wyszly zawiozlam tate na kolejne zdjecie pani zrobila pdrazu 3 i kazala czekac ...tata po chwili mi sie pyta po co my tam czekamy nie pamietal za duzo zdjecia nie wyszly i trzeba bylo zrobic kolejne ale wtedy okazalo sie zebte maszyne sie kladzie i wtedy zdjecie wyszlo trzymali nas na izbie do ok 21 zwrocilam sie z prosba do lekarza o przebadanie glowy bo bylam pewna ze sie w n ią udezyl ale zostalo to pominiete jeszcze tego samego dnia dowiozlam jego leki insuline itd na drugi dzien do poludnia byla u niego mama rozmawiala z nim byl jakis inny oglupiony dzikie po 13 juz twardo zasnal ..ja bylam po14 to nie obudzil sie spal twardo byla inna zmiana i podobnie jak dzien wczesniej poprosilam o badanie glowy i kolejny raz zostalam olana ale pomijajac....pod wieczor zadzwonilam do szpitala i panie mi nagadaly ze brudne zeczy do domu sie bieze itd pomimo ze on tam nie mial rzeczy po za pizama na zmiane czystycz ktore byly zawiezione w ten sam dzien zadzwonilam do mamy i odrazu tam pojechala tata lezal na innym pokoju pod maszynami monitorujacymi w pieluszce szok a i okazalo sie ze wreszcie zrobili badanie rtg glowy ktore nic nie wykazalo w sobote 21 powtorka od rana jako tako mozna bylo porozmawiac ale brak pamieci z dnia poprzedniego a popoludniu pielucha i twardy sen pomijajac fakt ze pielegniarki jak sie chcialo dowiedziec czegos to zlewaly czlowieka...w niedziele kolejne badanie glowy stan zdrowia b/z w poniedzialek wyniki badan lekarz mowi obrzek mozgu i ze tata ma. zostac jeszcze w szpitalu ok jak musi to musi co wtorek inny lekarz badanie nic nie wykazalo jutro do domu spoko troche bylismy zaskoczeni i zdezorietowani wiec poszlismy do kolejnego lekarza ktory potwierdzil ze jest obrzek ale pytanie czy przy obrzeku mozgu pacjent moze wracac do domu czy misi lezec w szpitalu. jak wyglada powrot i opieka nad taka osoba
- Gość
- Ból/drętwienie lewego jądra z jednoczesnym drętwieniem nóg i rąk
- Kryptopiroluria
Witam. W 2020 roku zdiagnozowano u mnie zespół lęku uogólnionego...
- Leczenie
Mojej mamie pomógł zabieg gamma knife w Warszawie na tyle, iż bierze obecnie...
- Przepuklina l5/s1
Witam... 20 Października przeszedłem usuniecie przepukliny Odcinka...