Mam juz serdecznie dosyc drzenia Holmesa w mojej lewej rece.Ona drzy juz 20 lat po rozleglym...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Moje objawy (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/moje-objawy/watek/886164/1.html#p886164https://www.forumneurologiczne.pl/forum/moje-objawy/watek/886164/1.html Moje objawy Gość
Witam, ponad miesiąc temu przytrafiła mi się dziwna sytuacja. A mianowicie, po objedzie zmierzyłem sobie ciśnienie i było bardzo wysokie. Strasznie się zestresowałem tym ponieważ jestem strasznym panikarzem. Wziąłem jakieś krople na uspokojenie i poszedłem się położyć. Nagle zrobiło mi się gorąco i poczułem się słabo. Tym objawom towarzyszyły mi także nudności. Miałem wrażenie że zaraz zemdleje i na dodatek strasznie waliło mi serce. Babcia otworzyła mi okno i kazała się położyć i uspokoić. Tak też zrobiłem i zasnąłem. Na drugi dzień strasznie bolała mnie głowa i ciągle źle się czułem. Po 2 dniach zdecydowałem się, aby pójść do lekarza rodzinnego. Zmierzyli mi ciśnienie dali jakąś tabletkę pod język i zastrzyk w pośladek. Miałem usiąść i po godzinie znowu mierzyli ciśnienie, ale niestety nie pomogło. Więc znowu tabletka pod język i tym razem zastrzyk dożylnie jakiś po którym miałem sikać. Zmierzyli ciśnienie i niby schodziło w dół i kazali iść do domu. Następnych kilka dni znowu źle się czułem i bolała mnie głowa. Po kilku dniach ból głowy ustąpił, ale ciągle tętno miałem wysokie i taki lekki szum w głowie. Jakoś dawałem radę, ale dalej nie wiem co robić. Byłem w szpitalu na badaniach i wyniki dobre a źle się czuję. Aktualnie mam wysokie tętno, zimne oraz spocone dłonie jak i stopy, lekki szum w głowie. Ostatnio nie mogłem spać, ale teraz piję Melissę i jakoś mi się udaje, ale także miewam głupie sny. Czasem czuję takie kłucie w klatce piersiowej, ale to przez chwilę, ale zaraz się stresuję i serce wali mocniej. Obojętnie jaki ból mi się przytrafi to zaraz panika i lekkie drganie ciała. Dodam jeszcze że przed orgazmem mam taki jakby atak że serce mi bije bardzo szybko i mocno. Wtedy mam mocniejsze drgawki i zaraz jestem cały spocony. Trwa to dopóki się nie uspokoję. Czasami czuję także ból w kręgosłupie dokładnie w okolicach łopatek takie jakby kłucie. Czasami czuję chwilowe mrowienie stóp. Ciągle czytam coś co może mi dolegać i bardziej się nakręcam. Wiecie co to może być ? Aktualnie gdy leże i piszę ten post to moje tętno to: 88, ale czasem potrafi dochodzić do 100.
- Gość
- DRZENIE LEWEJ REKI/
- Spanie
Witam od paru dni mam takie cos ze przy zasypianiu gdy wchodzę w sen odrazu się...
- Pulsowanie pleców
Dzień dobry od miesiąca pulsuje mi w plecach na wysokości łopatki byłam...
- Dziwne drętwienia, bóle kończyn, głowy
(mężczyzna 27 lat)Cześć, na początku grudnia poczułem...