Lek topamax, a problemy żołądkowe
Witam, bardzo proszę o podzielenie się opiniami na temat stosowania leku Topamax....
ludzie pomozcie. Opisalem juz problem mamy miala tetniaka pekł jej byal miasiac w szpitalu teraz jest w domu, problemy sa okropne niewytrzymam wiecej, czasem rozumie mnie ale robi kupe pod siebie mam pampersa, pozniej gdy chcemy jej zmienic wyzywa nas ze nic nie zrobila, pyta mi sie gdzie jest jej syna a przeciez to ja nim jestem, jeden dzien jest dosc normalna a czasem wgl nic nie kojarzy, wgl nic nie mowi ze chce jej sie kupe robi pod siebie, nieczuje sie gdy wychodze z domu i mowie jej gdzie ide to jak wkracam pyta mi sie gdzie bylem, dzis wyszedlem do szkoly to mojemu dziadkowi caly dzien pytala sie gdzie jestem, w domu jestem sam z dziadkiem i naprawde jest ciezko niewiem co zrobic : ((((
Witam, bardzo proszę o podzielenie się opiniami na temat stosowania leku Topamax....
Witam, od jakiegoś roku, dwóch drga mi górna lewa powieka, codziennie, nie ma...
Witam mam naczyniaka jamistego rdzenia kręgowego na poziomie C2. W obrazie RMI jest...
Dzień dobry, kieruję swoje pytanie do osób, które przezywają aury...