Witam szukam rodziców dzieci operowanych w szpitalu dziecięcym w Bydgoszczy u...
Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Bol glowy poczas orgazmu, przed oraz podczas innego wysilku fizycznego. (1)
- https://www.forumneurologiczne.pl/forum/bol-glowy-poczas-orgazmu-przed-oraz-podczas-innego-wysilku-fizycznego/watek/922830/1.html#p922830https://www.forumneurologiczne.pl/forum/bol-glowy-poczas-orgazmu-przed-oraz-podczas-innego-wysilku-fizycznego/watek/922830/1.html Bol glowy poczas orgazmu, przed oraz podczas innego wysilku fizycznego.
WItam,
Potrzebuję porady ponieważ przebywam zagranicą i trudno mi zasięgnąć opinii w obcym języku a nie chcę bagatelizować problemu lub nie chcę by lekarz lekarz bagatelizował jesli nie moge dokladnie opisac tego co sie dzieje.
Od 2 tygodni mam bardzo intensywne bóle głowy podczas stosunku ( zblizajacego sie orgazmu lub podczas) Dodatkowo zauwalzylam to samo podczas szybkiej jazdy na rowerze lub truchtu, czyli aktywnosci fizycznych.Bol lokalizuje sie na potylicy i skroniach obustronnie i jest bardzo intesywny ( czasem nie do wytrzymania) trwa srednio ok 5 minut plus sie wygasza i w lekkiej formie utrzymuje sie do kilku godz.
Cisnienie krwi jest w normie. Nigdy nie mialam bolow glowy, nie uzywam praktycznie wcale srodkow przeciwbolowych. Co jest nie tak? Jakie moga byc przyczyny? Co powinnanm zrobic? Poki co dostalam skierowanie na badania krwii w tym cholesterol oraz EKG. Polecono mi by przy nastepnym ataku udac sie do szpitala by zbadac problem w okolicach czasu wystapienia. Prosze o porade czy naciskac na powazniejsze badania, czy obserwowac lub jakie akcje podjac? - Gość
- Torbiel grzbietu nosa z penetracją do jamy czaszki
- Neurolog dziecięcy.
Witam. Mój syn ma 5 lat. Od jakiś trzech tygodni dziwnie zgina głowę w...
- Leczenie
Mojej mamie pomógł zabieg gamma knife w Warszawie na tyle, iż bierze obecnie...
- Wynik rezonans magnetyczny
Witam mam 38lat zrobiłem rezonans magnetyczny z kontrastem . W opisie jest w rogu przedniej...