Dzień Dobry.
Mam podobny przypadek. U męża zdjagnozowano chorobę Creutzfelda-Jackoba. Początkowe objawy występowały w kwietniu 2011 r (NIepokuj, lek, brak kocentracji itp) W maju o włśnych siłach pojechalismy do kliniki do Krakowa. W Krakowie przeprowadzalismy go w kazdy dzień. W czerwcu przewieźlismy go do Krosna i od tego momentu star się pogorszył. Występowały mocne mimoklonie (drgania). Od czerwca nie ma zadnego kontaktu z nim. Jest osobą le żącą, karmiony sądą. Jedynie wodzi oczamii siedzi oparty na fotelu. OD m-ca sierpnia ustapiły mimoklonie, gdy coś go boli stęka. Od połowy grudnia do dnia dzisiejszego jest w domu.. Od połowy sierpnia stan jest cały czas na jednym poziomie.Wodzi oczami, jak coś mówimy to przekręca głowę.
Jeśli to możliwe to bardzo proszę o kontakt telefoniczny to coś wiecej powiem na ten temat. Mój tel 512 150 367. Lub proszę podać numer Pani tel to zadzwonię. Byliśmy u prof. w Bydgoszczy i mamy specjalne ćwiczenia zestaw ćwiczeń n (na płytce) jesli jest Pani zainteresowana jestesmy w stanie przesłac płytkę. Prosze podać adres do wysyłki. Jeszcze mam informacje o Fundacji Światła w Toruniu, ale wiecej na ten temat telefonicznie.
Prosze o pilny kontkt telefoniczny.
Jeśli ma Pani informacje na temat tej choroby prosze się ze mną skontaktowac telefonicznie lub e-mailem. top-modaa@wp.pl
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź