Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta.

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.2)
      Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (578) Artykuły (40) Porady (15) Społeczność (486) Szukaj  

Forum - Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta.

EEG u dziecka [3]

• Dodano: 23-06-2011, 10:31
      •  
      •  
      •  
      •  
      Bardzo proszę o interpretacje wyniku mojej córki ma 10 lat właśnie wczoraj odebrałam wynik z badania i nie bardzo wiem co on oznacza a wiadomo jak każdy rodzic martwi się o zdrowie swojej pociechy tym bardziej że kontrole lekarską mamy dopiero w sierpniu ;

Zapis zróżnicowany przestrzennie .czynność podstawowa złożona z synchronicznych i symetrycznych fal alfa 10 Hz i ampl. do 50 UV w okolicach homologicznych . W okolicy czołowej liczne fale szybkie RZ obecna FS i HW bez wpływu na zapis .

Tak oto wygląda zapis wyniku eeg i nie wiem czy jest dobry czy nie proszę o odpowiedz .IG
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      dla mnie to nie poważne żeby tak długo czekać na interpretacje wyniku a z tego co mi wiadomo to specjaliści odpowiadają na forum ale najwidoczniej tylko dla nielicznych jest ta strona a tak poza tym to nie ma identycznych wyników badan bo gdy bym znalazła takie samo jak ma moja córka to nie zadawała bym żadnego pytania i nie logowała bym się na waszej stronce .
      Oddano 1 głos
      dla mnie to nie poważne żeby tak długo czekać na interpretacje wyniku a z tego co mi wiadomo to specjaliści odpowiadają na forum ale najwidoczniej tylko dla nielicznych jest ta strona a tak poza tym to nie ma identycznych wyników badan bo gdy bym znalazła takie samo jak ma moja córka to nie zadawała bym żadnego pytania i nie logowała bym się na waszej stronce .
      Oddano 1 głos

Podobne dyskusje

Ankieta

Leki uspokajające - kiedy pojawia się uzależnienie?