użytkowników online: 4777

Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.2)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (538) Artykuły (34) Porady (15) Społeczność (798) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Mam naczyniaka w glowie,jaki poród?pytanie do neurologa [10]

• Dodano: 14-07-2009, 16:29
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam jestem po pęknieciu naczyniaka podpajęczynkownego.Jestem po 3 embolizacjach i naświetlaniu metoda brainLab 20gy.Takim sposobem proboja mi zaskleic tego naczyniaka,ale do tej pory zostaja mi procenty,z czego moze on mi ponownie wylac.I mam teraz pytanie,jestem w ciazy.25 tygodniu.Czy osoba taka jak ja ktora ma to w glowie,ktora jest narazona na kolejny wylew moze rodzic natralnie???? Bardzo prosze o odpowiedz.
      [addsig]
      Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 15-07-2009, 11:43
      •  
      •  
      •  
      •  
      PONAWIAM

Witam jestem po pęknieciu naczyniaka podpajęczynkownego.Jestem po 3 embolizacjach i naświetlaniu metoda brainLab 20gy.Takim sposobem proboja mi zaskleic tego naczyniaka,ale do tej pory zostaja mi procenty,z czego moze on mi ponownie wylac.I mam teraz pytanie,jestem w ciazy.25 tygodniu.Czy osoba taka jak ja ktora ma to w glowie,ktora jest narazona na kolejny wylew moze rodzic natralnie???? Bardzo prosze o odpowiedz.

[addsig]
      Image
      • Dodano: 16-07-2009, 09:29
      •  
      •  
      •  
      •  
      nie ma nikogo by mogl by i udzielic odpowiedzi.[addsig]
      Image
      • Dodano: 02-08-2009, 09:55
      •  
      •  
      •  
      •  
      cześć, ja też mam naczyniaka i z tego co ja się dowiadywałam NIE POWINNAŚ RODZIĆ NATURALNIE!!!! w Twoim przypadku wskazany jest poród poprzez cesarskie cięcie i to nawet chyba ze znieczuleniem całkowitym! dlatego radzę idż do lekarza i opowiedz o swojej chorobie. życzę zdrówka i pozdrawiam
      • Dodano: 02-08-2009, 09:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      cześć, ja też mam naczyniaka i z tego co ja się dowiadywałam NIE POWINNAŚ RODZIĆ NATURALNIE!!!! w Twoim przypadku wskazany jest poród poprzez cesarskie cięcie i to nawet chyba ze znieczuleniem całkowitym! dlatego radzę idż do lekarza i opowiedz o swojej chorobie. życzę zdrówka i pozdrawiam
      • Dodano: 02-08-2009, 09:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      • Dodano: 11-08-2009, 12:12
      •  
      •  
      •  
      •  
      Do tej pory walcze ze swoim ginekologiem o wpisanie mi w karcie ciazy cesarskie ciecie.Mimo iz mam zalecenie od neurologa na pismie.

zaczelam 29 tydzien.[addsig]
      Image
      • Dodano: 18-08-2009, 22:59
      •  
      •  
      •  

czym cechuje się padaczka u kobiety ciężarnej? znalazłam na portalu treść na ten temat

oto link:

http://www.forumneurologiczne.pl/specjalista/ep,291,padaczka-u-kobiety-ciezarnej,from-user

• Dodano: 26-08-2009, 09:47
      •  
      •  
      •  
      •  
      jeśli ginekolog nie chce wpisać Ci w karcie cesarskiego cięcia to radze zmienić lekarza! Naprawdę to jest zbyt duże ryzyko rodzić naturalnie z tą chorobą. życzę zdrówkaicon_smile.gif Daj znać czy dopięłaś swego!! POZDRAWIAM GORĄCO!!
      • Dodano: 28-09-2009, 11:33
      •  
      •  
      •  
      •  
      • Dodano: 04-10-2009, 13:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam,wiec tak obecnie kończe 36 tydzien.Na szczescie udało mi sie wywalczyc o to by wkoncu wpisal mi w karcie ciazy ze ciecie cesarskie,choc bylo trudno.Ja od 3 mies ciazy zaczełam miec uporczywe wymioty,przez co zamiast przybywac na wadze to ja tracilam.Przepisal mi lekarz duphastonNie przyjmowalam ich,wolalam sie pomeczyc niz truc siebie i dziecko tabletkami.Jutro ide do lekarza,mam nadzieje ze za tydzien polozy mnie juz do szpitala i wykonaja cesarke.Jak narazie to mecze sie ze spuchnietymi nogami,no i niska hemoglobina.
      to link do filmu z mojego usg 3 d mojej corci z 28tyg ciazy.
      http://www.youtube.com/watch?v=5_7CbDYDkFY
      szkoda ze piszecie jako anonimowi.
      Jutro napisze wiecej.
      Ps.Gratuluje ciąży.
      Ps1.Ja przez cala ciaze nie moglam wykonywac zadnych badan neurologicznych .
      Image

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: