użytkowników online: 5026

Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.2)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (538) Artykuły (34) Porady (15) Społeczność (798) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Funkcjonowanie migreników w społeczeństwie czyli jak sobie radzić z prowokacją:) [474]

• Dodano: 05-02-2012, 20:05
      •  
      •  
      •  
      •  
      traper777 2012-02-05 18:00:11
      kowalowa 2012-02-05

Co do fanatyzmu,do tego wszystkiego trzeba dodać unikanie przez takich ludzi racjonalnych odtrutek, absolutnie nie chcą niczego innego czytać, słuchać poza swoja trucizną i ew. rzeczami neutralnymi w tym temacie; co też sprzyja niedoinformowaniu, niezdolności do bardziej złożonego myślenia, rozumienia (a ta z kolei sprzyja naśladowaniu innych, wykonywaniu poleceń bez rozumienia ich powodu, skutków; wykorzystywaniu takich ludzi przez egoistów, cwaniaków - osoby zdegenerowane).

Wlasnie,osoby emocjonalne,czesto daja sie niestety wykorzystywac przez takich osobnikow graczy.

Dlatego ja zawsze dzialam w tym kierunku zeby ktos przez swoje emocje nie wpadl w taka pulapke,niestety nie kazdy to rozumie.

Kogo masz na mysli piszac o osobachemocjonalnych bo nie moge tego zrozumiec i o jakich graczy ci chodzi to nie boisko na którym sie gra,
      Image

Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Gość 2012-02-05 18:01:58 Prosze juz zakonczyc temat wplat i dowodow wplat, przestac juz nekac osobe, ktorej dyskusja dotyczy. Naprawde to jest brak taktu i kultury osobistej, tak dluzej byc nie moze.Wychodzi sadyzm z osoby psychicznie niezrownowazonej, bo normalna nie zachowywalaby sie tak skandalicznie.
      Przepraszam kowalowa za tego osobnika, wstyd mi za niego.

Dowody wpłaty okazuje sie windykacji,a ja nie naleze do grupy windykacyjnej chyba ze o czyms nie wiem hihiihih,spokojnie Karolinka juz przyjmuje na barki wszystko hihiih,smiesza mnie co niektore poglady Pana Darka,madrosci i takie tam głupoty smile
      Image

Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      traper777 2012-02-05 19:11:24

Ja wybieram mile rozmowy na komunikatorach,tam przynajmniej ktos sie nie czepia literek tylko zwraca uwage na kontekst moich zdan,slow i duzo wiecej potrafia zrozumiec niz wielu na tym forum. wink

W imieniu własnym i nie tylko pragnę ci podziękować, że aż tyle czasu poświęciłeś mnie i innym ćwierćinteligentom piszącym na tym forum. Nasza tępota nie nadąża za olśniewającą jasnością twojego umysłu, precyzją wyrażania myśli i błyskotliwością. Zdaję sobie sprawę, że na innych komunikatorach masz styczność z osobami, choć w części dorównującymi twojej erudycji. Dlatego jest mi niezmiernie przykro, że tyle tutaj musiałeś znosić i błagam NIE MĘCZ SIĘ JUŻ Z NAMI. Na szczęście na innych komunikatorach są jeszcze ludzie, którzy potrafią docenić twój wysiłek.

Jeśli patrzysz na wszystkich z góry, nie dziw się że wszyscy patrzą na ciebie z przymrużeniem oka....
      9!!!

Oddano 1 głos
      Poprostu nalezy ci sie publikacja,pieknie napisane brawo szman,chyle czoła poraz kolejny:0
      Image

Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      traper777 2012-02-05 18:50:47
      traper777 2012-02-05

traper777
      Wiec niestety chyba zle czytasz posty,bo nie pisze tam ze wszystkie kobiety tak widze,pisalem juz nie raz ze mam dobre kontakty na innych komunikatorach,czesto te kobiety sa po ciezkich przejsciach i nie chcasie wiazac,poza tym maja dzieci i im sie poswiecaja i przelewaja cala milosc na nie. wink
      Nie "napadam" na ciebie,wlasnie takie jest twoje podswiadome odczucie i przez to ten dystans,caly czasodczuwasz moje slowa jako atak,czyli emocjonalnie,w ten sposob trudno sie dogadac.

No trochę chodziłam do szkól,trochę przeżyłam na tym świecie,czytam całkiem dobrze i rozumiem co czytam . Nie czytam wszystkich wątków w internecie,ale te na które trafię /czasem przez przypadek/ są fajne póki nie pojawisz się Ty i momentalnie pojawiają się jakieś niesnaski. A odnośnie "napaści " na mnie to było przyszłościowo, abyś znowu nie pomyślał,ze to prowokacja tylko moja opinia,do której mam prawo. I jeszcze jedno, Ty wiesz lepiej,że ja podchodzę emocjonalnie do Twoich wypowiedzi, czy aby na pewno to wiesz??????? Wątpię exclaimexclaimexclaim

Tak napisalas o rzekomej "napasci" ze mam wrazenie
      ze to Ciebie osobiscie dotyczylo,widocznie tak to odczuwasz patrzac na moje wypowiedzi.
      Widocznie jestes emocjonalna skoro tak to odczuwasz.

Ja odpowiadam tylko na ataki na mnie,z powodu slusznej krytyki wobec wypowiedzi jednej osoby na tym forum,czesciej to na mnnie sa ataki ze osmieliem sie wypowiedziec na temat czyjes wypowiedzi,nie wspominajac juz o celowym ataku goscia o jedna literke,szczerze mowiac nie pamietam zeby ktos uzyl takich epitetow wobec kogoś z powodu jednej literki,nie ulega watpliwosci ze takie zachowania sa celowe.
      Polecam strona 82,83 sa wykasowane posty goscia przez moderatora,ale tekst skopiowalem jednego z postow.

Zastanow sie nad tym.

No proszę,a Ty znowu swoje,ze emocjonalnie itd......,jeszcze raz powtarzam,że nie podchodzę do twoich postów emocjonalnie, chyba wiem co robię,nie ????? To kto wie lepiej TY? czy ja? Tylko dzisiaj naliczyłam 4 osoby,które Cię nie rozumieją /Twoje wypowiedzi/ to chyba coś w tym jest? A jeżeli chodzi o atak na mnie to napisałam " PROSZE mnie nie atakować,bo jest to moja opinia" czyli nie podchodziłam emocjonalnie,tylko grzecznie poprosiłam CIEBIE . Nie twierdziłam,że mnie atakujesz. Ale po co mam sie tłumaczyć,przecież Ty wiesz lepiej i znasz mnie biggrin,że jak większość kobiet do wszystkich TWOICH wypowiedzi podchodzę emocjonalnie. To powiem,ze mam swoje problemy jak wszyscy tu na forum i bardzo miło wymieniało mi się rady, a kilka osób skutecznie podniosło mnie na duchu i mnie też zdarzyło się pomóc. Więc przestań w koło wałkować moje emocje i innych,że nie rozumiem co czytam itd.Inni forumowicze też o to proszą,ale do Ciebie to nie dociera i jak mantre powtarzasz :emocje,emocje,emocje cheesygrinexclaimexclaimexclaimexclaim
      Oddano 1 głos
      szman 2012-02-05 20:52:12

Ja wybieram mile rozmowy na komunikatorach,tam przynajmniej ktos sie nie czepia literek tylko zwraca uwage na kontekst moich zdan,slow i duzo wiecej potrafia zrozumiec niz wielu na tym forum. wink

W imieniu własnym i nie tylko pragnę ci podziękować, że aż tyle czasu poświęciłeś mnie i innym ćwierćinteligentom piszącym na tym forum. Nasza tępota nie nadąża za olśniewającą jasnością twojego umysłu, precyzją wyrażania myśli i błyskotliwością. Zdaję sobie sprawę, że na innych komunikatorach masz styczność z osobami, choć w części dorównującymi twojej erudycji. Dlatego jest mi niezmiernie przykro, że tyle tutaj musiałeś znosić i błagam NIE MĘCZ SIĘ JUŻ Z NAMI. Na szczęście na innych komunikatorach są jeszcze ludzie, którzy potrafią docenić twój wysiłek.

Traper, to w czym problem? jezeli na innych komunikatorach Cie doceniają, Twoje wypowiedzi i jest milej jak TU,to na co czekasz? rozmawiej z milszymi ludzmi niż na tym forum. exclaimexclaimexclaimexclaimexclaimexclaim
      Oddano 1 głos
      kowalowa 2012-02-05 20:09:45
      Gość 2012-02-05 18:01:58 Prosze juz zakonczyc temat wplat i dowodow wplat, przestac juz nekac osobe, ktorej dyskusja dotyczy. Naprawde to jest brak taktu i kultury osobistej, tak dluzej byc nie moze.Wychodzi sadyzm z osoby psychicznie niezrownowazonej, bo normalna nie zachowywalaby sie tak skandalicznie.

Dowody wpłaty okazuje sie windykacji,a ja nie naleze do grupy windykacyjnej chyba ze o czyms nie wiem hihiihih,spokojnie Karolinka juz przyjmuje na barki wszystko hihiih,smiesza mnie co niektore poglady Pana Darka,madrosci i takie tam głupoty smile

i mi się też uśmiech pojawia coraz częściej, czyżbyśmy uczyły się tolerancji cały czas???
      widać można, dajemy dobry przykład jako niby te...słabe charakterem kobiety cheesygrin
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      edytowano: 05-02-2012, 23:14
      • Dodano: 06-02-2012, 00:26
      •  
      •  
      •  
      •  
      dorota389 2012-02-05 23:11:37
      kowalowa 2012-02-05 20:09:45

i mi się też uśmiech pojawia coraz częściej, czyżbyśmy uczyły się tolerancji cały czas???
      widać można, dajemy dobry przykład jako niby te...słabe charakterem kobiety cheesygrin

No wlasnie te glupoty o wplatach wypisywal szman,wiec do niego prosze kierowac pytania o jego glupie wypowiedzi,bo nikt madry nie zada od ludzi dowodu wplaty,tym bardziej jak nie ma do tego zadnego prawa. wink heh,moze jest chory i ma jakies zwichrowanie na umysle?

Wstyd mi za takiego "kogos" no ale coz.
      Ja w zyciu bym takich bzdur nie wypisal,bo dla mnie to dno.

Powinny cie smieszyc takie wypowiedzi jak szmana,tym bardziej jak pamietam twoja pierwsza reakcje jak zobaczylas ten tekst,bylas niezle wkurzona.heh
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      edytowano: 06-02-2012, 01:00

gosia
      Traper, to w czym problem? jezeli na innych komunikatorach Cie doceniają, Twoje wypowiedzi i jest milej jak TU,to na co czekasz? rozmawiej z milszymi ludzmi niż na tym forum. exclaimexclaimexclaimexclaimexclaimexclaim

Wlasnie sobie pogadalem milo z pewna osoba ale widze ze znowu piszecie na moj temat i kto tu za kim chodzi?
      edytowano: 06-02-2012, 01:24
      • Dodano: 06-02-2012, 00:49
      •  
      •  
      •  
      •  

szman

No nareszcie napisales cos madrzejszego .ale mi to nie bynajmniej nie schlebia,z wazelinka to wiesz do kogo mozesz sie kierowac,do tzw naiwnych panienek.

Nie musisz tez wypowiadac sie kolejny raz za innych,to juz jest twoja mania ze sugerujesz innym swoje slowa,kazdy powinien za siebie sie wypowiadac,a co do rzekomego "meczenia" to mecza mnie tylko glupoty ktore wipisujesz no ale na kazdym portalu czy czacie znajda sie takie "przypadki"jak ty,,jak to kiedys juz napisalem ze 'przypadki chodza po ludziach".

Natomiast i tutaj mam kontakty z kilkoma osobami,nie tylko na innych komunikatorach wiec oczywiscie dla nich zostaje,nie moge ich tu zostawic na pastwe losu,a slowa dotrzymuje. . wink
      edytowano: 06-02-2012, 01:25
      • Dodano: 30-03-2012, 11:43
      •  
      •  
      •  

Zaciekawiła mnie porada na temat napadów nieświadomości. Sami zobaczcie:

http://www.forumneurologiczne.pl/specjalista/ep,470,napady-nieswiadomosci,from-user

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: