Gosiu,znowu myslisz ze ja tak do wszystkich kobiet podchodze,a przeciez pisalem ze znam kobiety z ktorymi pisze na komunikatorach i czesto mysla madrze,tym bardziej ze swoje przezyly w zyciu,z reszta tu na
forum tez takie sa.
Poza tym jestem ostrozny z pewnymi tezami,bo nie raz slyszalem tekst typu "ja lubie powaznych facetow" a potem zycie pokazalo ze ta osoba poszla za sciemniaczem,bo sie dobrze bawila i stanowilo to dla niej odskocznie od codziennosci,oczywiscie na chwile.
Czyli czasem slowa,deklaracje nie oznaczaja tego ze ktos nie pojdzie za emocjami,wszak wiele kobiet stawia najpierw na emocje,tzw.pierwsze wrazenie,"to cos "

Co do twojej osoby uwazam na razie ze starasz sie myslec logicznie,poza tym nie rozmawialem z Toba na wiele tematow zeby okreslic Twoj tok myslenia i patrzenia na zycie,co dla mnie jest bardzo istotnym elementem w drugim czlowieku.
Ale przyjelas schemat taki jak Dorotka ze niby na wszystkie kobiety tak samo patrze,a zapominasz ze rozmawiam z roznymi kobietami,nie tylko z tymi z forum,chociaz i tu znam takie ktore potrafia analizowac rozne sytuacje,stawiajac emocje na 2 miejscu.

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos