użytkowników online: 374

Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.2)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (538) Artykuły (34) Porady (15) Społeczność (798) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Funkcjonowanie migreników w społeczeństwie czyli jak sobie radzić z prowokacją:) [474]

• Dodano: 04-02-2012, 17:43
      •  
      •  
      •  
      •  
      I nadal nie kumam. Ja Ciebie oskarżam o kłamstwo, oszczerstwa i manipulację a Ty mi mówisz, że "deszcz pada".
      Jeśli stawia się komuś zarzuty, to trzeba mieć na to dowody. Nie na zasadzie "jedna pani drugiej pani"
      Twoje postrzeganie świata dorównuje moralności pani Dulskiej. Polecam zresztą tą lekturę,

Jeśli patrzysz na wszystkich z góry, nie dziw się że wszyscy patrzą na ciebie z przymrużeniem oka....
      9!!!

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      pisarka

Moja babcia choruje na padaczkę. Szukałam wiele informacji w internecie na ten temat. ta treść mnie zaciekawiła, chciałam się z nią z Wami podzielić:

http://www.forumneurologiczne.pl/txt/a,4798,0,padaczka-u-osob-starszych,from-user

Fajnie ze sie dzielisz z nami Twoimi sprawami,poniewaz sa tu takze osoby ktore choruja na padaczke i byc moze znajda jakies informacje i doradza Ci w sprawie Twojej babci. wink
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      edytowano: 04-02-2012, 18:05
      • Dodano: 04-02-2012, 22:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gorotka, widzę,ze nic nie dało zmiana wątku, traper znowu swoje, to już staje się u niego chorobliwe.

Traper,dlaczego wszystkie kobiety mierzysz "jedną miarką' czyli jakieś puste głowy,które robia lub myśla to co robi większość. Może Ty spotykasz na swojej drodze tylko takie "lalki", ale wierz mi większość osobników płci żeńskiej wie czego chce w życiu i potrafi myśleć SAMODZIELNIE. Proszę więc skończ juz te jałowe dyskusje,ciągle o tym,jak to Ciebie krzywdzą na forum, a wygląda to tak /dla obserwatora/: ktoś napisze słowo a Ty elaborat w odpowiedzi.Odpuść sobie. biggrin
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      To co sie dzieje to jest jego chora obsesja,on musi postawic koncowe zdanie to juz jest choroba,nad ktora on sam chyba nie panuje,trzeba bedzie chyba przestac na niego zwracac uwage,ale uwierz Gosia to nie jest tylko to forum na ktorym on sie z kims przekamarza,i stawia swoje jakies chore reguły frown
      Image

Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 5 głosów
      Oddano 5 głosów
      kowalowa 2012-02-04 22:40:43 To co sie dzieje to jest jego chora obsesja,on musi postawic koncowe zdanie to juz jest choroba,nad ktora on sam chyba nie panuje,trzeba bedzie chyba przestac na niego zwracac uwage,ale uwierz Gosia to nie jest tylko to forum na ktorym on sie z kims przekamarza,i stawia swoje jakies chore reguły frown

Karolinko,to nie jest przekomarzanie się,tylko jakaś chora psychika,w której jest bardzo dużo nienawiści do całej ludzkości. Wiem,ze nie tylko na tych wątkach się pojawia i czasami to wygląda : jedna pani drugiej pani..... Jeżeli będziemy go ignorować to może sobie przemyśli i dojdzie do wniosku,ze ma problemy ze sobą a nie z innymi ludzmi.Z wątku o migrenie uciekłam, myślałam,ze tu będzie inaczej,bo pojawiły się osoby,które wiedzą czego chcą,ale niestety On idzie za nimi . Pozdrawiam cieplutko. Mróz wrrrrrrr : razz
      • Dodano: 04-02-2012, 23:09
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gosiu,znowu myslisz ze ja tak do wszystkich kobiet podchodze,a przeciez pisalem ze znam kobiety z ktorymi pisze na komunikatorach i czesto mysla madrze,tym bardziej ze swoje przezyly w zyciu,z reszta tu na forum tez takie sa.

Poza tym jestem ostrozny z pewnymi tezami,bo nie raz slyszalem tekst typu "ja lubie powaznych facetow" a potem zycie pokazalo ze ta osoba poszla za sciemniaczem,bo sie dobrze bawila i stanowilo to dla niej odskocznie od codziennosci,oczywiscie na chwile.
      Czyli czasem slowa,deklaracje nie oznaczaja tego ze ktos nie pojdzie za emocjami,wszak wiele kobiet stawia najpierw na emocje,tzw.pierwsze wrazenie,"to cos " wink

Co do twojej osoby uwazam na razie ze starasz sie myslec logicznie,poza tym nie rozmawialem z Toba na wiele tematow zeby okreslic Twoj tok myslenia i patrzenia na zycie,co dla mnie jest bardzo istotnym elementem w drugim czlowieku.
      Ale przyjelas schemat taki jak Dorotka ze niby na wszystkie kobiety tak samo patrze,a zapominasz ze rozmawiam z roznymi kobietami,nie tylko z tymi z forum,chociaz i tu znam takie ktore potrafia analizowac rozne sytuacje,stawiajac emocje na 2 miejscu. wink
      Oddano 1 głos

Szczepienia dzieci, które mają padaczkę. Opisane całe objawy i przebieg, wraz z zachowaniem, jak postępować.

To naprawdę mi pomogło:

http://www.forumneurologiczne.pl/specjalista/ep,196,szczepienia-u-dzieci-z-padaczka,from-user

• Dodano: 04-02-2012, 23:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      kowalowa 2012-02-04 22:40:43 To co sie dzieje to jest jego chora obsesja,on musi postawic koncowe zdanie to juz jest choroba,nad ktora on sam chyba nie panuje,trzeba bedzie chyba przestac na niego zwracac uwage,ale uwierz Gosia to nie jest tylko to forum na ktorym on sie z kims przekamarza,i stawia swoje jakies chore reguły frown

Sluchaj Karolinko,jezeli ktos by mial konkretne argumenty na moje slowa w sprawie wypowiedzi na temat wplat,to bym nic nie mowil,ale jakos nikt taki sie nie znalazl a ja po prostu daze do prawdy,i przytaczam fakty,czasem za wszelka cene,zeby bylo wszystko jasne.
      Nie toleruje sztucznego pompowania sie i narzucania innym swoich slow poprzez sugerowanie ze wszyscy tak mysla,albo wszyscy powinni pokazac wpalte.
      edytowano: 04-02-2012, 23:19
      • Dodano: 04-02-2012, 23:19
      •  
      •  
      •  
      •  
      traper777 2012-02-04 23:09:03 Gosiu,znowu myslisz ze ja tak do wszystkich kobiet podchodze,a przeciez pisalem ze znam kobiety z ktorymi pisze na komunikatorach i czesto mysla madrze,tym bardziej ze swoje przezyly w zyciu,z reszta tu na forum tez takie sa.

Poza tym jestem ostrozny z pewnymi tezami,bo nie raz slyszalem tekst typu "ja lubie powaznych facetow" a potem zycie pokazalo ze ta osoba poszla za sciemniaczem,bo sie dobrze bawila i stanowilo to dla niej odskocznie od codziennosci,oczywiscie na chwile.
      Czyli czasem slowa,deklaracje nie oznaczaja tego ze ktos nie pojdzie za emocjami,wszak wiele kobiet stawia najpierw na emocje,tzw.pierwsze wrazenie,"to cos " wink

Co do twojej osoby uwazam na razie ze starasz sie myslec logicznie,poza tym nie rozmawialem z Toba na wiele tematow zeby okreslic Twoj tok myslenia i patrzenia na zycie,co dla mnie jest bardzo istotnym elementem w drugim czlowieku.
      Ale przyjelas schemat taki jak Dorotka ze niby na wszystkie kobiety tak samo patrze,a zapominasz ze rozmawiam z roznymi kobietami,nie tylko z tymi z forum,chociaz i tu znam takie ktore potrafia analizowac rozne sytuacje,stawiajac emocje na 2 miejscu. wink

O podejściu Twoim do kobiet to już przestałam mysleć,piszę teraz tylko o tym co jest w Twoich postach.ja nie przyjełam schematu od Dorotki,potrafię myśleć Sama i zapamiętaj ! cheesygrin JA to jestem JA, a Dorotka,Karolina czy ktokolwiek inny to są inne osoby,które też potrafią myśleć samodzielnie, mają własne zdanie i rozum i proszę mnie do nikogo nie porównywać i nie napadać na mnie, bo to nie jest żadna prowokacja tylko wyrażenie mojego zdania, mam do tego prawo!!!!!! exclaim
      Oddano 1 głos

O podejściu Twoim do kobiet to już przestałam mysleć,piszę teraz tylko o tym co jest w Twoich postach.ja nie przyjełam schematu od Dorotki,potrafię myśleć Sama i zapamiętaj ! cheesygrin JA to jestem JA, a Dorotka,Karolina czy ktokolwiek inny to są inne osoby,które też potrafią myśleć samodzielnie, mają własne zdanie i rozum i proszę mnie do nikogo nie porównywać i nie napadać na mnie, bo to nie jest żadna prowokacja tylko wyrażenie mojego zdania, mam do tego prawo!!!!!! exclaim

Wiec niestety chyba zle czytasz posty,bo nie pisze tam ze wszystkie kobiety tak widze,pisalem juz nie raz ze mam dobre kontakty na innych komunikatorach,czesto te kobiety sa po ciezkich przejsciach i nie chcasie wiazac,poza tym maja dzieci i im sie poswiecaja i przelewaja cala milosc na nie. wink
      Nie "napadam" na ciebie,wlasnie takie jest twoje podswiadome odczucie i przez to ten dystans,caly czasodczuwasz moje slowa jako atak,czyli emocjonalnie,w ten sposob trudno sie dogadac.
      edytowano: 04-02-2012, 23:31
      • Dodano: 04-02-2012, 23:33
      •  
      •  
      •  
      •  
      Nie bardzo wiem co złego jest w wyrażaniu emocji. To tylko oznaka, że jesteśmy ludźmi, myślimy czujemy a nie tylko, jak pisał poeta "szkiełko o oko". Nawet pies okazuje emocje na widok swojego pana, ale też intruza. I nikt nie ma mu tego za złe.

Jeśli patrzysz na wszystkich z góry, nie dziw się że wszyscy patrzą na ciebie z przymrużeniem oka....
      9!!!

Podobne dyskusje

Ankieta

Leki uspokajające - kiedy pojawia się uzależnienie?