Nie twierdzę że wszystkim kobietom narzucasz swój sposób myślenia bo tego wiedzieć nie mogę ale wszystkie kobiety uważasz za potencjalne ofiary męskich gierek. Zapytam wprost, skąd u Ciebie taka nienawiść do płci męskiej? Uważasz się za jedynego godnego uwagi samca na ziemi? Rozczaruję Cię,jest ich więcej i mało tego, nie należysz do tych którymi kobiety takie jak ja mogą być zainteresowane.

Wiesz dlaczego? Kobiety silne, z silną osobowością potrzebują partnera a nie wodza, pana i władcy.

Partnera do rozmowy ale i do dyskusji na zadowalającym poziomie popartej ciekawą argumentacją,gotowego przyjąć też rację drugiej strony.
Faktycznie jestem nieco nadwrażliwą osobą a do tego bardzo nieufną ale jedno jest pewnie, nie dam się łatwo nabrać jak widzisz na swoim przykładzie, na mnie miłe słówka nie działają a wyłącznie potwierdzone fakty i dobre argumenty.

Do tego nikogo bezpodstawnie nie oceniam jak wiesz co Tobie zdarza się już nagminnie,każdy gość to wróg a Szman to już odsądzony od czci i wiary user.

Czy potrafisz przyznać się do błędu? Czy raczej działasz w sposób,,nie ważne co, nie ważne jak byle moje było na wierzchu"?
Co do kobiet,to potrafie wymienic ci jakie osoby chocby tu na
forum potrafia myslec racjonalnie i nie trzeba im tlumaczyc pewnych zagrywek facetow na ich psychike.Niestety jednak wiele reaguje emocjonalnie i i idzie za tanimi tekstami.lub reaguje grupowo.pod wplywem opinii kolezanek.
Fakty sa takie o gosciu ktory sie wypowiadal na temat literowki.,tzn. jednej litery sa takie ze oprocz celowej uwagi o jednej literce,bylo jeszcze kilka ostyrych tekstow ponizej,ktore juz tyle razy ci wklejalem i nie bylo to przypadkowe.
Zamiast napisac na temat mojej wypowiedzi do szmana,jakies argumenty,to probowal odwrocic uwage odtej sprawy kierujac uwage na glupia literke,przy okazji mnie prowokujac.
Nie przypadkiem moderator usunol te posty,ktore wykraczaly poza regulamin.
OczywiscieTy nic w tym jak zwykle nie widzialas.
Co do tesktow to porawiam je zawsze ze wzgledu na literowke,bo nie chce zeby ktos znowu czepial sie z powodu jednej literki.
Podobny atak kiedys miala Ania,sprawa jest prosta,jak ktos nier ma argumentow to czepia sie pojedynczych literek zeby wyprowadzic kogos z rownowagi.
Tak samo potwierdzone fakty,czyli wypowiedzi szmana w sytuacji mojej rozmowy z Karolinka,oraz wypowiedz odnosnie wplaty,to wszystko sa fakty.
Oczywiscie ty to tlumaczysz po swojemu i zawsze bronisz szmana i jego glupie wypowiedzi,w razie czego kiedy juz nie masz argumentow napiszesz ze to przypadkowe,ciekawe ze zdarzyly sie takie niby "przypadki" nie jeden raz.

Co do facetow,to fakt ze jestem wyczulony na sciemniaczy i wazelinarzy,natomiast uwazam ze nie wszyscy tacy sa.
Dzisiejsze czasy preferuje taki typ postawy dlatego ze marketing wszedl w zycie wielu ludzi,i staje sie w modzie ubarwianie siebie na podstawie pieknych slowek i manipulacja ludzka psychika,staje sie to normalnioscia.
Zobacz epitety powyzej szmana ktore wypisal powyzej,na zerowej podstawie.
Poniewaz ja niczego nie ukrywam swoich wypowiedzi,juz nie raz mu powiedzialem ze sie wyslizguje,tak jak wyslizgal sie w sytuacji z Karolina,"przepraszajac",potem z sytuacji z wypowiedzia o wplatach,tez nie mial zadnych argumentow na swoja wypowiedz.

Tylko zagladal co sie dzieje,tak to kazdy moze,uciec.hehe

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź