Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.2)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (538) Artykuły (34) Porady (15) Społeczność (798) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

tętniak mózgu [3]

• Dodano: 19-01-2012, 14:05
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam serdecznie, mam zabezpieczonego tętniaka mózgu (mam klipsy), od operacji minęło już prawie 5 lat i planujemy z mężem dziecko i mam pytanie czy ktoś z was był w takiej sytuacji, ponieważ ja bardzo się boję - ciśnienie w ciąży skacze i w ogóle. Bardzo proszę o odpowiedz, jak znosi organizm ciąże po takiej operacji, pozdrawiam. wink
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 19-01-2012, 18:53
      •  
      •  
      •  
      •  
      prosze nie zakladac podwojnych watkow
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 02-02-2012, 22:30
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2012-01-19 14:05:40 Witam serdecznie, mam zabezpieczonego tętniaka mózgu (mam klipsy), od operacji minęło już prawie 5 lat i planujemy z mężem dziecko i mam pytanie czy ktoś z was był w takiej sytuacji, ponieważ ja bardzo się boję - ciśnienie w ciąży skacze i w ogóle. Bardzo proszę o odpowiedz, jak znosi organizm ciąże po takiej operacji, pozdrawiam. wink

Witam byłem w troche innej sytuacji bo to ja jestem po zaklipsowaniu tętniaka. Bałem się, że dzidziuś może odziedziczyć po mnie gen, który będzie odpowiedzialny za wdę genetyczną która spowodowała w moim przypadku osłabienie naczynia a w konsekwencji pępnięcie tętniaka. Po konsultacji z lekarzem przestałem się bać gdyż wytłumaczył mi i żonie, że ryzyko wystąpienia u dziecka wad naczyniowych jest jak u innego człowieka. Więc nie obawiaj się tylko śmiało planujcie dzidziuśia. Ja z żoną właśnie oczkujemy na jego narodziny. Pamiętaj my jesteśmy zdrowymi ludzmi a choroba odeszła i już nigdy nie wróci, jesteśmy zdrowi. Pozdrawiam
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Leki uspokajające - kiedy pojawia się uzależnienie?