użytkowników online: 4930

Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.2)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (538) Artykuły (34) Porady (15) Społeczność (798) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Timonil, Topamax plus Alkohol [8]

• Dodano: 21-08-2011, 15:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      mam stwierdzoną padaczkę zażywam takie leki chciał bym od czasu do czasu wypić parę piwek nie wiem jak to na mnie zadziała proszę o porady

z góry dziękuje
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 21-08-2011, 22:07
      •  
      •  
      •  
      •  
      A ile masz lat? Ja mam 16 i pije 1 litr zubrowki i do tego po 4 piwa na 3-ech. Mam padaczke i biore te same leki co ty, mam zawroty w glowie, kreci sie jak na karuzeli ale mysle ze to od timonilu albo od topomaxu.Czasem mam czkawke taka hip, heep, ippp, czy ciebie tez meczy czkawka jak wypijesz ze 4 piwa? Co dodaja do browaru ze mnie tak cofa sie?Podyskutuj ze mna moze cos razem wymyslimy zeby nie miec przerw w pamieci, czy ty wszystko pamietasz, czy zdarza sie tobie " urwany film" ?
      • Dodano: 21-08-2011, 22:45
      •  
      •  
      •  
      •  
      mam 20 lat i do nie dawna wcale nie piłem bo się balem teraz wypije 1-2 piwka co 2-gi dzień
      • Dodano: 22-08-2011, 02:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      nie zaszkodzi jak ostroznie pijesz, zeby sie nie zaksztusic bo to bardzo niebezpieczne, mozna zapasc w spiaczke.
      • Dodano: 25-08-2011, 23:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      a co z paleniem zioła czy nie zaszkodzi?? pytam z ciekawości
      • Dodano: 26-08-2011, 01:31
      •  
      •  
      •  
      •  
      Po marihuanie sa zaburzenia mozgu, wyglada to tragicznie.Po wypaleniu duzej ilosci ( cala torebka chyba 3-4 gramy) zostaje wylaczona swiadomosc, czlowiek robi i mowi idiotyczne rzeczy, bez sensu, ale odpowiada na pytania. Niczego nie pamieta, co robil w czasie dzialania narkotyku.Opowiadalam jak ta osoba zachowuje sie, co robi, ale mi nie uwierzono. Zaluje ze nie zrobilam zdjec.Mniejsze ilosci ponoc sa zalecane przez lekarza, slyszalam od znajomej ze ma pozwolenie kupna 2gramow w aptece, to jest prawdopodobnie stosowane przy niektorych chorobach.pozdro
      • Dodano: 26-08-2011, 19:20
      •  
      •  
      •  

Chcesz wiedzieć więcej na temat wrażliwości na światło?

Polecam: http://www.forumneurologiczne.pl/specjalista/ep,472,nadwrazliwosc-na-swiatlo,from-user

• Dodano: 27-08-2011, 13:08
      •  
      •  
      •  
      •  
      marihuana jest gorsza od papierosów? co lepiej palić?
      • Dodano: 27-08-2011, 16:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dam Tobie dobra rade najlepiej niczego nie palic, papierosy niszcza pluca, powoduja raka, ale nie u kazdego palacza, sa ludzie niepalacy a maja raka pluc, marijuana powoduje demielinizacje mozgu, halucynacje.
      Jesli musisz wybrac to papierosy.

Podobne dyskusje

Ankieta

Jak się uspokajasz?