użytkowników online: 4672

Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.2)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (538) Artykuły (34) Porady (15) Społeczność (798) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Uwaga na gliwickiego kręgarza zboczeńca! [4]

• Dodano: 12-10-2010, 17:15
      •  
      •  
      •  
      •  
      UWAŻAJCIE na tak polecanego na forach kregarza Krysiana Henkla który przyjmuje w gliwickim szpitalu miejskim, szczegolnie te słowa kieruje do mlodych atrakcyjnych dziewczyn. HENKEL to zwyczajny ZBOCZENIEC, który poza zbereznymi tekstami jakich uzywa podczas zabiegów, próbuje jeszcze obmacywac i obcałowywać dziewczyny
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 6 głosów
      Oddano 6 głosów
      ...
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 7 głosów
      Oddano 7 głosów
      • Dodano: 06-02-2012, 15:45
      •  
      •  
      •  
      •  
      Potwierdzam, jest to taki typ, ale tylko w słowach. Groziła mi operacja, drętwiała mi stopa, goziło opadanie stopy. Do tego codzienny ból w odcinku lędźwiowym i szyjnym. Nieprzespane noc, bo obrót z boku na bok równał sie taki ból, że budził mnie w nocy,a leżenia na wzak z powdu bólu tez nie było mozliwe. Wreszcie trafiłam do K.Henkla. Nie dotykał mnie w sposób, którego bym sobie nie życzyła, ale odzwki miał okropne. W dupie to miała, scierpiałam to. Pomógł mi, nie odczuwam bólu, stopa nie drętwieje i sen normalny wrócił. Ćwiecze co zlecił i jest super. Wizyty były 3, kontrola za 2 lata, a neurochirurdzy chcieli mnie ciąć!!!!!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 06-02-2012, 18:30
      •  
      •  
      •  

Moja babcia choruje na padaczkę. Szukałam wiele informacji w internecie na ten temat. ta treść mnie zaciekawiła, chciałam się z nią z Wami podzielić:

http://www.forumneurologiczne.pl/txt/a,4798,0,padaczka-u-osob-starszych,from-user

• Dodano: 06-02-2012, 21:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      Obrazanie na forum jest niedopuszczalne. Za to grozi odpowiedzialnosc sadowa.
      uPRASZA SIE MODERATORA O USUNIECIE OBRAZLIWEGO POSTU.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos

Podobne dyskusje

Ankieta

Leki uspokajające - kiedy pojawia się uzależnienie?