użytkowników online: 4672

Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.2)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (538) Artykuły (34) Porady (15) Społeczność (798) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Kłucie ciała, dłoni i stóp, ból pod łopatką. [43]

• Dodano: 19-01-2011, 21:37
      •  
      •  
      •  
      •  
      a ja jestem chora na sm. i mam kłucia.
      ale to może też jest spowodowane jakąś depresją czy coś, bo biorąc interferon ( zastrzyk) mam taki objaw.
      więc ludzie nie świrujcie jak zakłuje raz, czy dwa.
      tylko jak będzie kłuło codziennie po kilka razy w różnych miejscach. ale człowiek zdąży się do tego przyzwyczaić.
      więc uszy do góry. niektórzy mają gorsze problemy.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 09-02-2012, 00:37
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam. Opisane objawy daję SM (Stwardnienie rozsiane) lub tez zaawansowana borelioza. Są to objawy typowo neurologiczne. Pozdrawiam.
      • Dodano: 22-05-2012, 16:07
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja żyję z bólami od 5 lat. Masa badań od krwi po MRI głowy. Wszystko ok. Dziesiiątki wizyt u lekarzy, wreszcie szpital. Dwa dni i wszystko jasne-zaburzernia depresyjno somatyczne. Biore vanlectine i jest ok. Nie boli!!! I tak już 3 lata na lekach ale to jedyna szansa na normalne życie. Nie bójcie sie psychiatry ale najwazniejsze to wykluczyć podłoże organiczne choroby. Ja juz nie szukam chorób. Wiem co mi jest i żyję dalej. Fakt że diagnoza była zaskoczeniem ale po 2 latach u lekarzy nie miałem wyjścia jak zaakceptować diagnozę.

Podobne dyskusje

Ankieta

Leki uspokajające - kiedy pojawia się uzależnienie?