użytkowników online: 4716

Dyskopatia kręgosłupa

Najnowsze na forum
dyskopatie kręgosłupa
Oceń forum: 
 (5.0)
      Schorzenie jest uznawane za chorobę cywilizacyjną. Jak większość chorób, cechuje się niewinnym początkiem charakteryzującym się poprzez ból, z biegiem czasu pojawiają się kolejne schorzenia. Zapraszamy do dyskusji wszystkie osoby, które borykają się z tym problemem.
       O grupie Forum  Wiadomości (786) Artykuły (72) Społeczność (44) Szukaj  

Forum - Dyskopatia kręgosłupa

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA [9494]

• Dodano: 07-01-2012, 10:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      Więc drogie koleżanki :

login@plusnet.pl

i tylko foto przepukliny i żadne inne bo ..... gustuje w facetach cheesygrincheesygrincheesygrin

żartowałem biggrin
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      edytowano: 07-01-2012, 10:37
      • Dodano: 07-01-2012, 12:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      Tak, to ja, mnie każdy tutaj zna biggrin .
      Witojcie kochani, ze stolicy polskich Tatr, pozdrawiam piknie, troske śniesku nasypało, słonecko nad górami operuje. Hej !!!!

Napiszę wszysko po powrocie, jestem w Zakopcu do 01-02-2012. Nie uczestniczę w ćwiczeniach grupowych, rehabilitanci stwierdzili, że to wyższy poziom smile, mam ćwiczenia indiwidualne. Pan masażysta, po przeczytaniu mojej karty zadał pytanie - Czy pan jest po wypadku? biggrin

===========================

Na ostry dyżur przywożą górala ciężko pobitego, a ten na noszach zwija się ze śmiechu. Lekarz pyta:
      - I z czego się pan tak śmieje? Szczęka złamana, cztery żebra też, oko wybite?
      Góral na to:
      - Ja to nic, ale Jontek ma dzisiaj noc poślubną a ja mam jego jaja w kieszeni!
      ============================
      Miłego biggrin

krak62

• Dodano: 08-01-2012, 10:29
      •  
      •  
      •  
      •  
      frown Witaj Irku fajnie że napisałeś szkoda że tam nie jesteśmy razem ( Zakopane Nasze!!!!!!!) no to ruszaj do murowańca na kwaśnicę Pyszna razz aż mi ozorek wisi . Trzymaj się Ciepło . POZDRAWIAM biggrin

ks Janusz

• Dodano: 08-01-2012, 13:10
      •  
      •  
      •  
      •  
      biggrin Ojoj cóż to nasze forum ucichło czyż by pogodowe zmagania PAMIĘTAJCIE DZIŚ GRA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY

ks Janusz

• Dodano: 08-01-2012, 14:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Teraz Ci przyjacielu cicho a gdzie byłeś jak walczyłem o nasze dobre imię z płcią inną ?? Same aż zauważyły że sam walczę.

Chcesz dyskusję to masz ale ja idę odpoczywać bo jestem po operacji ...
      3
      2
      1

Facety są najlepsi cheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrin
      • Dodano: 08-01-2012, 14:40
      •  
      •  
      •  
      •  
      razzrazzrazzrazzrazzrazzrazzrazzrazzrazzrazzrazzrazzrazzrazz
      cheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrincheesygrin

...zaraz znowu coś przypalę i rodzina pójdzie do knajpy na niedzielny rosół... a pogoda faktycznie gastronomiczna biggrin

anTosia

• Dodano: 08-01-2012, 14:51
      •  
      •  
      •  
      •  
      Zacząłem lubić swój kręgosłup

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0jVTMRR8Sho
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      • Dodano: 08-01-2012, 15:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dziekuje za słowa pociechy i nadzieji. Poczekam na Zosie, moze cos podpowie. Wszystkim zycze miłego swietowania z Orkiestra. Pozdrawiam serdecznie Anna

anna

• Dodano: 08-01-2012, 16:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      biggrin Drogi Rafie Ty jeszcze możesz walczyc lecz ja już dawno sobie odpuściłem walkę z kobietami bo mimo wszystko one i tak maja ostatnie słowo a jak nie ostatnie to zagadają Ciebie na śmierc więc moje milczenie jest oporem ok biggrin

ks Janusz

• Dodano: 08-01-2012, 16:07
      •  
      •  
      •  
      •  
      zanzibar 2012-01-08 16:01:59 biggrin Drogi Rafie Ty jeszcze możesz walczyc lecz ja już dawno sobie odpuściłem walkę z kobietami bo mimo wszystko one i tak maja ostatnie słowo a jak nie ostatnie to zagadają Ciebie na śmierc więc moje milczenie jest oporem ok biggrin

politykiem jesteś ??

biggrin

Podobne dyskusje

Ankieta

Leki uspokajające - kiedy pojawia się uzależnienie?