użytkowników online: 4716

Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.2)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (538) Artykuły (34) Porady (15) Społeczność (798) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Escherichia coli i Enterococcus faecalis [3]

• Dodano: 26-10-2009, 16:30
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam.Planuje ciąże,ostatnio zrobiłam sobie podstawowe badania moczu i krwi w tym mocz na posiew.W moczu wykryto Escherichia coli i Enterococcus faecalis;-(.Lekarz przepisał mi nolicin jak również uro-vaxom i palin.Moje pytanie brzmi,czy z planowaniem ciąży musze sie jeszcze wstrzymać,do momentu kiedy się ich pozbęde??czy jest możliwe calkowite pozbycie sie tych bakteri z mojego organizmu??z gory dziekuje za odpowiedź.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 02-02-2012, 22:08
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2009-10-26 16:30:24 Witam.Planuje ciąże,ostatnio zrobiłam sobie podstawowe badania moczu i krwi w tym mocz na posiew.W moczu wykryto Escherichia coli i Enterococcus faecalis;-(.Lekarz przepisał mi nolicin jak również uro-vaxom i palin.Moje pytanie brzmi,czy z planowaniem ciąży musze sie jeszcze wstrzymać,do momentu kiedy się ich pozbęde??czy jest możliwe calkowite pozbycie sie tych bakteri z mojego organizmu??z gory dziekuje za odpowiedź.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 03-02-2012, 05:11
      •  
      •  
      •  
      •  
      post zamiescilas ponad dwa lata temu w dodatku nie na wlasciwym portalu. Przenies sie na Ginekologie.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: