użytkowników online: 3510

Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.0)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (547) Artykuły (35) Porady (15) Społeczność (1013) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

przepuklina kręgosłupa [451]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 28-03-2013, 20:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2013-01-10 21:20:20 Szkoda czasu na internet, od tego sa lekarze. Dzięki nim odzyskuję zdrowie, wytłumaczyli, że operacja jest uzasadniona, dalsze zwlekanie może spowodować niedowład nogi nietrzymanie moczu. Ja i tak dłużej bym nie wytrzymała niemiłosiernego bólu nogi (nerw kulszowy). Czekałam na operację raptem 10 dni, nic nie płaciłam, szpital na Banacha w W-wie - rewelacja. Jeżeli chodzi o te rewelacje odnośnie komórek macierzystych, to lekarze sie smieją - pic na wode, a ludziom trzeba ulżyć w bólu jak najszybciej a nie powoływać sie na niudokumentowane badania. Nie bójcie się operacji - ulga ogromna.
      dobra decyzja ja jestem 3 tyg. po operacji i jedyny defekt to osłabiona pięta
      • Dodano: 13-03-2007, 17:02
      •  
      •  
      •  
      •  
      przepuklina kręgosłupa co to jest? poproszę o namiar na dobrego neurologa. pozd patapi
      • Dodano: 12-04-2007, 12:02
      •  
      •  
      •  
      •  
      Przepuklina kręgosłupa na "gruczoł" który wytwarza ucisk na kręgi i często na rdzeń kręgowy. Bardzo dobrzy i polecani neurochirurdzy z Warszawy:

Szpital na Szaserów: prof. Jan Podgórski, dr Wilk i dr Manowiec oraz prof. Skrzyński.

Szpital Bródnowski: prof. Ząbek i dr Górski

Pozdrawiam
      • Dodano: 19-04-2007, 10:45
      •  
      •  
      •  

Chcesz wiedzieć więcej na temat wrażliwości na światło?

Polecam: http://www.forumneurologiczne.pl/specjalista/ep,472,nadwrazliwosc-na-swiatlo,from-user

• Dodano: 26-04-2007, 09:28
      •  
      •  
      •  
      •  
      witamicon_smile.gif mialam przepukline kregoslupa. jadro miazdzyste dysku miedzykregowego wysuwa sie i uciska ne nerwy. u mnie zakonczylo sie to operacja choc mam dopiero 19 lat icon_frown.gif zycze powodzeniaicon_smile.gif
      • Dodano: 02-05-2007, 23:50
      •  
      •  
      •  
      •  
      przepuklina jądra miażdżystego - dyskopatia, osiem lat temu miałam operację w WAM w łodzi -polecam do dziś nie wiem co to ból kręgosłupa a nie mogłam wcześniej chodzić pozdrawiam meg :
      • Dodano: 01-06-2007, 11:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      także polecam dr Górskiego
      • Dodano: 24-10-2007, 18:48
      •  
      •  
      •  
      •  
      Nie polecam prof. Podgórskiego błędna diagnoza tego specjalisty spowodowała, że przeszłam aż 3 operacje kręgosłupa i doszło do porażenia nerwu.
      • Dodano: 03-11-2007, 14:19
      •  
      •  
      •  
      •  

26-04-2007 o 09:28, gość :

witamicon_smile.gif mialam przepukline kregoslupa. jadro miazdzyste dysku miedzykregowego wysuwa sie i uciska ne nerwy. u mnie zakonczylo sie to operacja choc mam dopiero 19 lat icon_frown.gif zycze powodzeniaicon_smile.gif

O kurcze wspolczuje... A jak jest po operacji?
      • Dodano: 21-01-2008, 18:57
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dobry wieczór chciałabym się dowiedziec, gdzie przyjmuje prywatnie prof. Jan Podgórski z gory dziękuję za odp i proszę o szybką odpowiedz na adres email ehhh92@yahoo.co.uk ( czekam na namiary, tel kontaktowy, adres czy email)

Pozdrawiam xD
      • Dodano: 21-01-2008, 19:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      Renomę ma X Szpital Wojskowy w Bydgoszczy i tamtejsi neurochirurdzy szczególnie prof. dr hab. n. med. Marek Harat, ale ciężko się do niego dostać nawet prywatnie (wpisz w wyszukiwarkę internetową Marek Harat i znajdziesz na niego i na jego oddział namiary)

W Olsztynie mogę też coś doradzić zależy skąd jesteś?

Pirania

• Dodano: 21-01-2008, 19:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      Renomę ma X Szpital Wojskowy w Bydgoszczy i tamtejsi neurochirurdzy szczególnie prof. dr hab. n. med. Marek Harat, ale ciężko się do niego dostać nawet prywatnie (wpisz w wyszukiwarkę internetową Marek Harat i znajdziesz na niego i na jego oddział namiary)

W Olsztynie mogę też coś doradzić zależy skąd jesteś?

Pirania

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to:

Konkurs na forum
      Konkurs tematyczny