użytkowników online: 287

Niepełnosprawni.

Najnowsze na forum
niepełnosprawność
Oceń forum: 
 (4.0)
      Forum PRAWDZIWEJ, PEŁNEJ INTEGRACJI.
       O grupie Forum  Wiadomości (151) Artykuły (5) Porady (3) Społeczność (29) Szukaj  

Forum - Niepełnosprawni.

Anna Dymna [16]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 19-03-2012, 11:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      Pani Anna Dymna to podobno ciepła kobieta i bardzo chce osiągnąć życiowy sukces.
      To piękne jest jak się realizuje takie marzenia, jak Pani Ania i jej fundacja smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 21-12-2011, 23:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      Bardzo pociwiam tę kobiete i bardzo sie ciesze ze sa tacy ludzie jak ona że potrafi dowartosciowac tylu ludzi, za rowno przez programy muzyczne jak i sportowe i konkursy itp szacunek wielki dla niej oby takich ludzi było wiecej
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 5 głosów
      Oddano 5 głosów
      Bardzo podziwiam tę kobiete i bardzo sie ciesze ze sa tacy ludzie jak ona że potrafi dowartosciowac tylu ludzi, za rowno przez programy muzyczne jak i sportowe i konkursy itp szacunek wielki dla niej oby takich ludzi było wiecej

musialam poprawic bo źle napisalamwczesniej
      Oddano 5 głosów
      Tak Kaju spodobał mi się ten program zwłaszcza jak Anna Dymna z nimi rozmawia.Tak Kaju,ale ten szacunek nie zawsze ją spotyka smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Anna Dymna ma coś takiego w sobie,że przyciąga do siebie. Kaju ona gdybyś zobaczyla jej rozmowę jak przede wszystkim rozuimie ten ich pproblem smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      No własnie wiem że rozumie ma podejscie do ludzi, cierpliwosc, szacunek bardzo mi sie podoba jak organizuje w krakowie te wystepy muzyczne z gwiazdami
      Oddano 5 głosów
      Osobiscie chcialabym sie kiedys z nia spotkac porozmawiac albo z ludźmi ktorzy z nia porozmawali
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy
      Kiedyś zastanawiałam się jaka jest naprawdę Anna Dymna. Z relacji osób,które je znają to jest to bardo fajna osoba, posiada w sobie wiele ciepła i miłośći smile
      Oddano 3 głosy
      Kaju marzy mi się aby ją zobaczyć na żywo, porozmawiać o ludziach niepełnosprawnych z nią. Skąd ma w sobie tyle miłości do ludzi? Zadać jej tysiące pytań smilesmile
      Oddano 3 głosy
      kajav 2011-12-21 23:34:47 No własnie wiem że rozumie ma podejscie do ludzi, cierpliwosc, szacunek bardzo mi sie podoba jak organizuje w krakowie te wystepy muzyczne z gwiazdami

Tak Kaju,i czesto uczestniczy w różnych uroczystośćiach w Krakowie,np.w Swieta Wielkanocne na Rynku uczestniczyła w poswieceniu koszyczków ze swieconkami, przez kardynała Dziwisza,a potem rozmawiała z rodzinami i dziecmi ktore trzymały te koszyczki,niektore z dzieci były w strojach krakowskich,bardzo fajnie to wszystko wyglądało.
      Całość sfotografowałem,łacznie z Anna Dymna i dziecmi,a byłem od niej 1-2 m,poniewaz wkrecilem sie jak reporter.hehe wink

Oddano 3 głosy
      edytowano: 22-12-2011, 03:09
      nie28 2011-12-21 23:59:10 Kiedyś zastanawiałam się jaka jest naprawdę Anna Dymna. Z relacji osób,które je znają to jest to bardo fajna osoba, posiada w sobie wiele ciepła i miłośći smile

Tak Aniu,widzialem ją niezbyt długo,ale widać było Jej skromnosć w wygładzie i zachowaniu oraz ciepło jakie ma do wszystkich ludzi.
      Jak byłem na wielkanoc w Krakowie,to widac było ile w Niej jest radosci i serca podczas rozdawania wszystkim ludziom żywnośći poswieconej przez Dziwisza, bulki,jajka itd. wink
      Oddano 3 głosy

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: