użytkowników online: 188
Oceń forum: 
 (3.8)
      Stany napadowe padaczkowe i niepadaczkowe, epilepsja.
       O grupie Forum  Wiadomości (156) Artykuły (7) Porady (8) Społeczność (217) Szukaj  

Forum - Padaczka

forum [14]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 26-07-2011, 09:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      Na razie trzeba czekać aż admin się odezwie to się zobaczy...

Zawsze ciesz się życiem...

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 22-07-2011, 14:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej wszystkim
      Myślałem o założeniu odzielnego forum o padaczce, bo to jest jednak tylko odzielny dział, ale nie zabiore się za to dopóki nie poznam waszego zdania. Jestem stałym bywalcem tego forum, ale uważam, że odzielne było by lepsze
      Pozdrawiam
      • Dodano: 22-07-2011, 14:31
      •  
      •  
      •  
      •  
      Otworzyłem tu tylko jeden temat i w dodatku niedawno, więc raczej mam mało do powiedzenia smile Co prawda pomysł nie jest zły, ale forum ciężko ruszyć czyli znaleźć jak najwięcej użytkowników itp.
      • Dodano: 22-07-2011, 14:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      Przy forum jest dużo pracy.
      Trzeba pilnować wypowiedzi użytkowników, utrzymywać forum w tzw. czystości(aby tematy się nie dublowały) itp.

Chociaż nie kiedy dobrze jest pozwolić założyć podobnie brzmiący temat, jeśli poprzedni ma już 400 postów i 8 stron.
      Można wtedy się pogubić.

• Dodano: 22-07-2011, 14:54
      •  
      •  
      •  
      •  
      Byłem kiedyś moderatorem na dosyć dużym forum, co prawda była nas tam dużo, ale na takie forum myślę, że 2-3 by wystarczyło. Przynajmniej można by było podzielić wszystko na działy, gdyby ktoś czegoś szukał było by dużo łatwiej, to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż nie kończąca się lista tematów w jednym dziale.
      • Dodano: 22-07-2011, 21:37
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2011-07-22 14:14:41 Hej wszystkim
      Myślałem o założeniu odzielnego forum o padaczce, bo to jest jednak tylko odzielny dział, ale nie zabiore się za to dopóki nie poznam waszego zdania. Jestem stałym bywalcem tego forum, ale uważam, że odzielne było by lepsze
      Pozdrawiam

Jezeli czujesz sie na silach, mozesz zaopiekowac sie ta grupa, poza forum sporo tresci.

Daj znac czy chcialbys zostac moderatorem.

Kontakt Medforum

• Dodano: 22-07-2011, 22:15
      •  
      •  
      •  
      •  
      Myślę, że bym mógł, ale teraz jest tu taki harmider, że trzeba by było chociaż pod działy zrobić jakieś...
      Co o tym myślisz?
      • Dodano: 22-07-2011, 22:39
      •  
      •  
      •  
      •  
      ...Zapomniałem dodać
      Tylko z tym mógł by być problem bo nie sądzę, żeby moderator miał takie prawa i to już za zależało by od administracji
      • Dodano: 22-07-2011, 23:21
      •  
      •  
      •  

Zaciekawiła mnie porada na temat napadów nieświadomości. Sami zobaczcie:

http://www.forumneurologiczne.pl/specjalista/ep,470,napady-nieswiadomosci,from-user

• Dodano: 23-07-2011, 00:03
      •  
      •  
      •  
      •  
      Co rozumiesz przez stwierdzenie harmider wink

Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale chcialbys zrobic poddzialy rozbijajac padaczke na czesci skladowe ?

Mielismy podobnie zrobione z ciaza na ForumGinekologiczne.pl i srednio to dzialalo, teraz jest jedna duza grupa ciaza, gdzie dziewczyny dyskutuja na potege.

Kontakt Medforum

• Dodano: 23-07-2011, 06:52
      •  
      •  
      •  
      •  
      Najlepiej by było, żeby się tutejsi "pisarze" wypowiedzieli... Bo nie ma co w ciemno tego robić. Można by było zrobić np, życie zawodowe/studia, neurolodzy - dział w którym ludzie odradzali lub polecali by konkretnych lekarzy itp...
      • Dodano: 23-07-2011, 20:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      Z twierdzeniem "harmider" chodzi mi o to, że jest jedna długa lista tematów a w niektórych są ogromne ilości postów często już na inny temat.
      Chyba jednak nie doczekamy się wyrażenia opinii przez forumowiczów.

Podobne dyskusje

Ankieta

Jak się uspokajasz?