jedyne co Ci mogę doradzic to nie mysleć tyle o napadach, dziecku w jaki sposob mozesz zrobic krzywde? Jestes jego matką i bezwarunkowo Cie kocha. Jeśli inni nie mowią Ci, że robisz cos nie tak, czy krzywdzisz kogos, to znaczy,że nie popełniasz bledów, nie robisz rzeczy ktore moga kogos krzywdzic... Jestes potrzebna i Twojemu dziecku i mezowi, bez Ciebie nie beda tymi samymi ludzmi, ktorymi są! Masz dla kogo żyć!!! Najlatwiej jest uciec, ale w tym momencie myslisz tylko o sobie, a nie o Twojej Rodzinie...
Musiałam troche Toba wstrzasnąć...

ja od 3 lat bije sie z myslami, czy zajsc w ciąże, jak to wplynie na stan zdrowia dziecka i moj... Kazdy w życiu ryzykuje i to codziennie...
Powinnaś cieszyc sie z rodzicielstwa, najpiekniejsze chwile jeszcze przed Toba i Twoim dzieckiem

Pracuje od kilku lat z dziećmi niepelnosprawnymi-uwierz mi wiem co mowie i stan w jakim jestesmy jest niczym w porownaniu z tymi niewinnymi dzieciaczkami, a one nigdy nie narzekaja, nie placza, zawsze usmiechniete...one ucza pokory i tego, jak cieszyc sie z zycia...

Uśmiechnij sie

)) i glowa do gory!!! Nie jestes sama...

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź