użytkowników online: 2420

Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.1)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (462) Artykuły (35) Porady (15) Społeczność (738) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Kłucie ciała, dłoni i stóp, ból pod łopatką.
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Kłucie ciała, dłoni i stóp, ból pod łopatką.

• Data dodania: 09.02.2012 00:37

Witam. Opisane objawy daję SM (Stwardnienie rozsiane) lub tez zaawansowana borelioza. Są to objawy typowo neurologiczne. Pozdrawiam.

• Data dodania: 19.01.2011 21:37

a ja jestem chora na sm. i mam kłucia.
      ale to może też jest spowodowane jakąś depresją czy coś, bo biorąc interferon ( zastrzyk) mam taki objaw.
      więc ludzie nie świrujcie jak zakłuje raz, czy dwa.
      tylko jak będzie kłuło codziennie po kilka razy w różnych miejscach. ale człowiek zdąży się do tego przyzwyczaić.
      więc uszy do góry. niektórzy mają gorsze problemy.

• Data dodania: 14.12.2010 11:15

Mnie nachodzi takie kłucie po wysiłku albo gdy się zgrzeje, to przechodzi w swędzenie i zaraz znika, kiedyś po ćwiczeniach czułem fale gorąca takie zwykłe jak to po wysiłku, teraz mam coś takiego, może ktoś coś powiedzieć na ten temat?

• Data dodania: 09.12.2010 21:37

poczytajcie o chlamydi tez jakieś takie objawy sie ma i wiem że to wpływa na płodność

• Data dodania: 25.09.2010 20:04

Witam!
      Od jakiegoś czasu żyję w dość dużym stresie i od tamtego momentu moje ciało zaczęło dziwnie się zachowywać.
      Drętwienia kończyn,duszności,kołatania serca,napady tężyczkowe. Lekarz zdjagnozował u mnie zasadowicę oddechową na tle nerwowym. Po miesiącu doszły bóle mięśni i stawów wraz z dziwnymi kłóciami w różnych częściach ciała,które pojawiają się nieregularnie ale kilkadziesiąt razy na dobę.
      Myślę więc,że te objawy są jak najbardziej objawami nerwicy,tym bardziej,że brałam antybiotyk,no i nie pomogło cry

Podobne dyskusje

Ankieta

Leki uspokajające - kiedy pojawia się uzależnienie?