Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.2)
      Neurologia. Forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (535) Artykuły (34) Porady (15) Społeczność (795) Szukaj  

Forum - Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

TĘTNIAK MÓZGU
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: TĘTNIAK MÓZGU

• Data dodania: 02.05.2012 11:51

Obecnie boli mnie glowa z tylu taki pulsujacy bol glowy . Wczesniej mialem robione badana tomografia komputerowa zatok bo bolaly mnie zatoki . Czy na tym badaniu pokazalo by cos gdybym mial tetniaka ?? I czy z prawidlowym badaniem dna oka tez moze byc tetniak ??

• Data dodania: 02.05.2012 11:50

Obecnie boli mnie glowa z tylu taki pulsujacy bol glowy . Wczesniej mialem robione badana tomografia komputerowa zatok bo bolaly mnie zatoki . Czy na tym badaniu pokazalo by cos gdybym mial tetniaka ?? I czy z prawidlowym badaniem dna oka tez moze byc tetniak ??

• Data dodania: 13.04.2012 00:06

Witajcie .Ja jestem dokladnie rok po embolizacji pekniętego tętniaka......wrocilam do pracy i wierzę,że będzie wszystko dobrze.Pozdrawiam Ala......Zyczę powodzenia innym.

• Data dodania: 12.04.2012 23:20
      Gość 2012-04-10 22:47:06
      Gość 2012-04-09 23:55:39
      ala1968 2012-04-02 12:42:56 Witajcie,chcę sie podzielić dobrą wiadomoscią .W tym tygodniu po roku nieobecnosci [spowodowanej pęknieciem tętniaka i krwotokiem podpajęczynówkowym] wracam do pracy zawodowej.Tak więc,warto wierzyc,że się uda.....Pozdrawiam i trzymam kciuki za innych walczących i ich najbliższych...Ala

Witam i życzę powodzenia. W podobnym okresie po operacji zaklipsowania tętniaka wróciłem do pracy i powiem, że poczułem się dużo lepiej psychicznie. Jak się wpadnie w wir pracy i obowiązków to się zapomina o przebytym zabiegu, operacji i wszystkich rzeczy z tym związanych.Trzymam kciuki

A ile jestes po embolizacji ?

Jestem po zaklipsowaniu już dwa lata i trzy miesiące.
      • Data dodania: 12.04.2012 09:03

Przykro mi z owodu twohego taty ja dostałem 5 dni po embolizacji tzw .mikroudaru zgłosiłem sie do spzitala zaopiekowali ise porobili badania przeszło i to w tym samym w którym robili zabieg mnie sie pytano czy napewno chce ten zabieg powiedzieli jakie są powikłania itp

Podobne dyskusje

Ankieta

Jak się uspokajasz?