użytkowników online: 4054

Niepełnosprawni.

Najnowsze na forum
niepełnosprawność
Oceń forum: 
 (4.0)
      Forum PRAWDZIWEJ, PEŁNEJ INTEGRACJI.
       O grupie Forum  Wiadomości (151) Artykuły (5) Porady (3) Społeczność (29) Szukaj  

Forum - Niepełnosprawni.

Problemy ?!
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Problemy ?!

• Data dodania: 28.12.2011 13:35

Jak znam życie, to będą ten problem odkładać i ciągle się tłumaczyć z powodów, które nie wiele pomogą. Ja jednak bym nie zwlekała i ten problem w mediach nagłośniła.

Beata

• Data dodania: 28.12.2011 11:43

dziękuję za porady. mi też się wydaje że nagłośnienie byłoby najlepsze, gdyż podanie szkoły i rodziców leży już w urzędzie, szkoła należy pod samorząd a gmina jest na krawędzi upadku. te same dokumenty leżą w starostwie i PFRON-ie, i każą czekać, gdyż są pilniejsze wydatki. a montaż windy jest kosztowny. myślano już o podciągu schodowym, ale inspekcje nie wyrażają na to pozwolenia ze względu na inne zdrowe dzieci i tu się zamyka koło....

• Data dodania: 27.12.2011 19:53

To kobieta z charakterem, a faceci tylko przekażą informację powierzchowną. Tu można przyjechać do studia i omówić problem smile

• Data dodania: 27.12.2011 19:44

Masz racje dobre gadanie w takiej sprawie jest bardzo skuteczne smile to Pani Elżbieta sobie poradzi. smile

Beata

• Data dodania: 27.12.2011 19:39
      Beata40 2011-12-27 18:34:18 Ja polecam Interwencje na Polsacie smile do programu Pani Elżbiety Jaworowicz nie mam przekonania. smile

Spokojnie Pani Jaworowicz ma gadane i poradzi sobie.To dobra dziennikarka smile

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób występuje po ukąszeniu przez kleszcza?