użytkowników online: 4054
Oceń forum: 
 (3.8)
      Stany napadowe padaczkowe i niepadaczkowe, epilepsja.
       O grupie Forum  Wiadomości (156) Artykuły (7) Porady (8) Społeczność (216) Szukaj  

Forum - Padaczka

Proszę o radę
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Proszę o radę

• Data dodania: 28.10.2010 22:20

Idę 9 listopada na jakąś konsultację do szpitala na czerniakoweskiej. Ja potem doniosłam temu lekarzowi z izby przyjęć moje wyniki z wcześniejszych badań i powiedziałam o wszystkim. on nagle mówi, że wg niego to nie ten horton!!! Ale, że wcześniej lekarka tak powiedziała, to mam iść do jakiegoś jego znajomego i z nim pogadać......
      A Yuego rozumiem bez problemu! Jest na prawdę wspaniały!

edytowano: 28.10.2010 22:23
      • Data dodania: 28.10.2010 19:02

Ale ty wogóle rozumiesz co ten maluszek mówi do ciebie? A co do tych twoich ataków to ja już nie wiem też, mówiłaś, że to nie epi tylko jakaś migrena ale objawy masz takie jak od padaczki. Więc może idź na konsultację do jnnego lekarza jeszcze. Zobaczysz co tamten powie.

• Data dodania: 28.10.2010 19:02

Ale ty wogóle rozumiesz co ten maluszek mówi do ciebie? A co do tych twoich ataków to ja już nie wiem też, mówiłaś, że to nie epi tylko jakaś migrena ale objawy masz takie jak od padaczki. Więc może idź na konsultację do jnnego lekarza jeszcze. Zobaczysz co tamten powie.

• Data dodania: 27.10.2010 19:55

Pracuję jako opiekunka do dzieci i uczę jednrgo cztero letniego japończyka polskiego, że jak pójdzie do zerówki, to żeby cokolwiek rozumiał.... Niestety dziś znów karetka mnie zgarnęła z ulicy, mało co pamiętam, ale już mnie to wkurza i powiedziałam dziś lekarzowi, że następnym razem nie puszczę go aż mi nie powie co mi jest i jak sobie z tym radzić...

• Data dodania: 26.10.2010 21:55

Witaj, no troszkę minęło czasu od poprzedniej naszej rozmowy.
      Cieszę się, że znalazłaś prace. Jako kto pracujesz jeśli można wiedzieć. Tylko szkoda, że zdrówko dalej pokazuje różki. Myślałam, że już lekarze dobrali co trzeba dla ciebie.
      Ale widać, że nie zawsze chcą lub mogą pomóc.
      Mam nadzieje, że w pracy wszystko ok i nie będzie problemu ??? Bo ja jak wywinęłam atak w pracy to już krzywo się patrzyli ale na szczęście dobrze się skończyło.
      Hmmmm.... co u mnie, no na razie żyje ciągle tylko tym jak ulepszyć domek-chodzi mi o remonty tak dokładniej, no a w pracy by się nie dać wyprowadzić z równowagi kierowniczce znowu. i tak w kółko. Pozdrawiam

biggrin

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: