użytkowników online: 4054
Oceń forum: 
 (3.8)
      Stany napadowe padaczkowe i niepadaczkowe, epilepsja.
       O grupie Forum  Wiadomości (156) Artykuły (7) Porady (8) Społeczność (216) Szukaj  

Forum - Padaczka

epilepsja
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: epilepsja

• Data dodania: 18.05.2012 16:27

Przede wszystkim witam.

Rafał ma rację, nie przejmować się mi tu badaniami, będzie co ma być. Rafał wam dobrze mówi dziewczyny, posłuchajcie go.

Psiarku moje gratulacje, będzie dobrze. Cieszę się,że wracasz na portal.

Jagódka witaj.

Pozdrawiam Ania
      ---------------------------- razz

• Data dodania: 18.05.2012 15:42

Psiareczku spiesze z gratulacjami, ogromnie cieszymy sie z dzidziusia- coreczki. Dzieki, ze pochwaliles sie powiekszajaca sie rodzinka.
      Twoja epilepsja to jakas ciezka odmiana, pomimo, ze ataki sa czeste to jeszcze leki maja uboczne dzialanie, bo te wywrotki to masz raczej na skutek dzialania jakiejs czesci skladowej topimatilu. Bedzie lepiej jak juz dobierze Tobie wlasciwie dzialajace leki, dwa juz dobrze sprawdzaja sie a dobieranie trwa juz 15 miesiecy.( wyglada na sledztwo).
      Psiareczku, jak dlugo bedziesz latac z obiegowka, to juz drugi raz biegasz !
      Pozdrawiam zoneczke, synusia i dbajcie o Fasolke aby rosla i dawala Wam radosc kazdego dnia.jagodka

• Data dodania: 18.05.2012 12:38

Witam was. dawno nie zaglądałem do was, ale ganiam teraz z obiegówką, załatwiam ostatnie sprawy, mam urwanie głowy. muszę się pochwalić, że moja małżowina jest w 8 tygodniu ciąży cheesygrin tym razem mamy normalną lekarkę, która nie straszy nas następstwami mojego przyjmowania leków,tylko mówi że będzie wszystko ok,jedyne co to że moja żoneczka musi częściej robić usg. co do mojej epi to dodano mi kolejny lek-topimatil. w połączeniu z depakiną i kepprą okrutnie się po nich czuje, jak chodzę to mi obraz ucieka,potrafię się wywrócić..może ktoś brał taki wynalazek i ma podobne doświadczenia?? mam skierowanie na kolejny rezonans i tomografię,moja lekarka mówi że jeszcze nie miała takiego przypadku jak ja,ale jest uparta i w końcu trafi z lekami. szkoda tylko że kosztem mojego samopoczucia...ale to w sumie nie jej wina,robi co może,póki co kazała odstawić nowy lek,może znów przepisze inny hehe.ataku nie mialem już 11 dni,tyle że ten ostatni był słabszy niż poprzednie. tak jak pisałem od lipca będę już wolnym elektronem,tylko biegania z obiegówką mam tyle że szok. no, pochwaliłem się, pożaliłem tez troszeczkę, więc pozostaje mi pozdrowić was wszystkich i życzyć dużo zdrówka wink

• Data dodania: 18.05.2012 10:56

Przestańcie tak narzekać na ten rezonans bo nikt się więcej nie zdecyduje, a to przecież najważniejsze badanie biggrin Ja miałem metodę liczenia od 100 w dół potem w górę, potem układałem drzewo genealogiczne i dotrwałem do końca badania. Jeśli chodzi o hałas - mój znajomy do rytmu dośpiewywał sobie melodię, może to kretyńskie ale szybciej czas leci biggrin Trzeba to przetrwać wink
      Pozdrawiam

• Data dodania: 17.05.2012 20:53

Ja dopiero w październiku muszę przejść ten młot pneumatyczny .......ale ważne zeby mi tam ten grasiczak nie wyszedł, a z reszta sobie poradze... cheesygrin

Maju, Alicjo, Leśny duszku......pozdrawiam i zdrówka życzę..... winkwinkwink

Podobne dyskusje

Ankieta

Leki uspokajające - kiedy pojawia się uzależnienie?